31 Aralık 2014 Çarşamba

Ad-Aware Free Antivirus+ 11 - Free


   Ad-Aware Free Antivirus+, gelişmiş casus yazılım engelleme özelliğini güçlü bir antivirus programıyla birleştirerek kullanıcılara sunan ve kullanıcıları her türlü sanal tehdide karşı koruyan oldukça başarılı bir güvenlik programıdır. İki farklı özelliği tek program içerisinde birleştiren yazılım, bu sayede kullanıcıları truva atları, arayıcılar, rootkitler, botlar ve korsan eylemlere karşı korumaktadır.

   Antivirus modülü en popüler virüs tehditlerine karşı algılama ve temizleme işlemlerini gerçekleştirirken, casus yazılım modülüyse siber saldırılara karşı kullanıcıları koruyarak kişisel verilerinizin güvenliğini sağlar.

   Güvenli olmayan indirmeleri engelleyen, e-posta tehditlerini algılayan, sosyal medya hesaplarınız için şifrelerinizi saklayan ve ağ bağlantınızı kontrol eden Ad-Aware Free Antivirus+, tam teşekküllü bir güvenlik çözümünü kullanıcılarına sunar.

   Oldukça kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan program, her seviyeden bilgisayar kullanıcısı tarafından kolaylıkla anlaşılabilir ve kullanılabilir. Hızlı, tam ve özel tarama seçeneklerinden istediğinizi kullanarak bilgisayarınızı tehditlere karşı kolayca tarayabilirsiniz.

   Hızlı tarama fonksiyonu sayesinde sisteminiz üzerinde yüksek önem taşıyan bölümleri tarayabilir. Tam tarama fonksiyonu sayesinde sisteminizi derinlemesine tarayabilir. Özel arama fonksiyonu sayesinde de sisteminizin istediğiniz bölümlerini tarayabilirsiniz.

   Tarama işlemleri sonrasında Ad-Aware Free Antivirus+ eğer bir tehdit tespit ederse, bulunan tehditle ilgili karantinaya alma işlemi, silme işlemi, es geçme işlemi veya izin verme işlemlerinden herhangi birini uygulayabilirsiniz. İsterseniz zamanlanmış tarama seçeneğini kullanarak, belirlediğiniz zaman aralıklarında sisteminizi her türlü tehdide karşı tarayabilirsiniz.

   Oyun modu sayesinde arka planda çalışan sessiz bir korumaya sahip olabilirsiniz ve oyun modundayken Ad-Aware bildirimlerinden herhangi biriyle karşılaşmazsınız. Bu noktada meraklanmanıza gerek yok, çünkü antivirus motoru arka planda sessizce çalışmaya ve bilgisayarınızı korumaya devam edecektir.

   Sistem kaynaklarını orta seviyede kullanan Ad-Aware Free Antivirus+ ile tarama yaptığınız zamanlarda arka planda başka bir uygulama çalıştırmak sisteminizi oldukça zorlayabilir. Bu nedenle özel tarama işlemleri sırasında farklı uygulamalar üzerinde çalışmamak çok daha verimli ve hızlı bir taramanın önünü açacaktır. Son sürümüyle birlikte Türkçe dil desteğine de sahip olan program, bundan böyle yabancı dili olmayan Türk kullanıcılar tarafından da rahatlıkla kullanılabilecek.

Ad-Aware Free Antivirus+ Artı Yönleri
+ Ücretsiz
+ Otomatik ve sessiz güncellemeler
+ Kullanışlı, yenilenen bir arayüz
+ Sessiz çalışma modu
+ Oyun modu
Ad-Aware Free Antivirus+ Eksi Yönleri
- Reklamlı
- Araç çubuğu aracılığıyla URL kontrolü ve kimlik hırsızlığı önleme

   

30 Aralık 2014 Salı

IP Camera Viewer 5.31 İndir

Win 7/8/XP/Vista

   Pro Security Monitor tam video güvenlik ve gözetim sistemi içine PC'nizi ve IP kameralar döner. Kullanımı kolay ve gün-gün operasyon için son derece güvenilirdir. Yapılandırma bile bir acemi için, sadece birkaç dakika sürer. Şu anda fazla 2000 farklı IP kamera modelleri ve hemen hemen tüm Webcam desteklenmektedir. Security Monitor Pro en zengin özelliklere sahip bir IP video izleme yazılımı. Hareket algılandığında, sen, olayın bir video kaydı oluşturmak fotoğraf çekmek, bir alarm sesi, ya da size bir e-posta bildirimi göndermek için programı yapılandırabilirsiniz. Her bir kamera var onun Hareket algılama, kayıt, ve eylemler için kendi ayarlar. 

   Belirli saatler arasında, ya da haftanın belirli günlerinde hareket izlemek için kameralar planlayabilirsiniz. Security Monitor Pro otomatik olarak bir web sitesinde yedekleme veya uzaktan izleme için bir FTP sunucusuna kaydedilen video ve fotoğrafları yükleyebilirsiniz. İsteğe bağlı gizli mod, Windows görev çubuğunda hiçbir simgelerle, arka planda Security Monitor Pro çalışan tutar. Kimse video izleme yazılımı PC üzerinde çalışan bilecek. Olaylar başından itibaren kaydedilir, hareket önce birkaç saniye tespit edilir. Bu ilk birkaç saniye içinde olur tetikleyici olay görmenizi sağlar. Security Monitor Pro tarihe bir olay günlüğündeki tüm faaliyetlerin kanıtları korur ve kamera adını tarafından görüntülenen.

Bazı Özellikleri;
Canlı önizleme
  • 32 kameraya kadar kontrol anda, beslemeleri
  • 2.000 kamera modelleri ve sayım için destek
  • Görünüm JPEG, MJPEG, IP kameralar MPEG-4 ve H.264 akışı
  • Pan, tilt ve zoom kameralar kapsama alanlarını ayarlamak için
  • Çok çözünürlüklü kayıt Yüksek Çözünürlük kamera, destekler
  • Bireysel ayarları ile İhracat ve İthalat kameralar
  • Gizli modda çalışabilir.
Kayıt
  • Canlı etkinliklerle Yakalama ve video dosyaları olarak kaydetmek
  • Senin görüntüleri için zaman damgası ve filigran ekleme
  • Otomatik kayıt başlatmak için kamera planlayın
  • Web sitenize veya herhangi bir FTP sunucusuna video yükleyin.
Hareket Algılama
  • Her kamera için ayrı ayrı ayarlayın hareket tetiklemeli eylemler
  • Bir uyarı tetiklenir zaman e-posta ile haberdar olun
  • Algılama, vurgulamak ve hareket olayı kaydetmek
  • Hareket algılama dışlamak için bir alan Maske
  • Hareket tetik seviyesini ayarlayarak yanlış alarm önleyin.


İnceleme
  • Dahili Media Analyzer tüm yakalanan olayların hızlı inceleme için
  • Kamera ve zaman Filtre kayıtları
  • 4x hızı ile videoları oynatmak ve sadece ana kareleri görmek
  • Tüm kameralar için tam bir olay günlüğü korumak
  • Boş disk alanı eski kayıtların otomatik silme
  • Yayın Video internette canlı beslenir.

Bizi Takip Edin...
Pinterest>>Facebook>>Twitter
 © by bilgicafem61
Aşağıda Yorum ve Sorularınızı Bırakın...




Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin

OpenVPN Connect Apk.



   OpenVPN Connect Android cihazlarda orijinal açık kaynak programı tarafından sağlanan tüm özellikleri kullanabilmek için izin vermek için OpenVPN Technologies tarafından geliştirilen resmi OpenVPN uygulaması.

   Bu araç sadece masaüstü programı ile bilgisayardan yaptığınız gibi, Android cihazınızdan herhangi bir sanal özel ağ yönetmenize olanak sağlar. Yapmanız gereken tek şey SD kart kullanarak .ovpn ağı ithal olduğunu, OpenVPN Access Server, özel bir tünel veya bir tarayıcı bağlantısı.

   OpenVPN Connect en dikkat çekici özelliklerinden bazıları düşük tüketim moduna ekranı kapatılır veya bağlantı sorunları tespit her zaman anahtarları mükemmel pil kontrolü fonksiyonu bulunmaktadır. Böyle yaparak, bazı enerji tasarrufu yapabiliyor.

   Bu Android sürümü diğer özellikleri Android Anahtarlık ile PolarSSL kullanımını, IPv6 desteği ve entegrasyon içerir. 

   OpenVPN Bağlan her zaman onlarla birlikte programın büyük bir taşınabilir sürümünü olabilir emin olabilirsiniz OpenVPN kullanıcıları için çok ilginç bir araçtır.

OpenVPN Connect - screenshot thumbnail OpenVPN Connect - screenshot thumbnail OpenVPN Connect - screenshot thumbnail







Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin

FEAT VPN for OpenVPN İndir


FEAT VPN for OpenVPN akıllı telefonlarda ve Android işletim sistemli telefonlarınız da kullanabileceğiniz ücretsiz yardımcı bir VPN oluşturma servisidir.

DroidVPN ile benzer bir kurulum ve kullanımı farklıdır.








Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin

31 Aralık 2014 İstanbul Kar Tatili Var mı? İstanbul Okullar Tatil mi?

kar-tatili
31 ARALIK 2014 İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ?
31 aralık kar tatili var mı, şstanbul okullar tatil mi 31 aralık, 31 12 2014 istanbul kar tatili, kar tatili istnabul 31.12.2014, yarın kar tatili var mı, oku var mı 31 aralık, kar tatili olacakmı 31 aralık

8 OCAK PERŞEMBE GÜNÜ TATİL Mİ TIKLA >>>

31 Aralık Çarşamba günü İstanbul'da kar yağışı nedeni ile okullar tatil edilecek mi? İşte sorunun cevabı...
Bildiğiniz gibi İstanbul'a dün gece saatlerinde kar yağıişı başladı ve 30 Aralık 2014 Salı günü İstanbul kar ile uyandı. 31 Aralık 2014 çarşamba günü de kar devam edecek. Peki kar nedeni ile okullar tatil edilecek mi? Bütün öğrenci ve veliler kar tatili olup olmadığını merak ediyor... İstanbul'da kar tatili var mı 30 Aralık 2014http://www.e-blogu.blogspot.com.tr

İstanbul'un bu kış ilk karı yağdı. Fakat kar nedeni ile okullar 30 Aralık 2014 salı günü tatil edilmedi. 31 Aralık 2014 çarşamba günü de kar tatili beklenmiyor. 31 Aralık çarşamba günü ayrıca yılbaşı tatili de bekleniyordu fakat okullar çarşamba günü tatil değil...

31 Aralık 2014 Çarşamba İstanbul Kar Tatili  Olacak mı?
Şimdilik tatil ile ilgili herhangi bir gelişme yok...

31 ARALIK OKULLAR TATİL EDİLEN İLLER...
ANKARA(Sadece Çubuk İlçesi)
ÇANAKKALE
KÜTAHYA
ESKİŞEHİR
BURSA
BALIKESİR
KASTAMONU
KARABÜK
DÜZCE

Sizce 31 Aralık tatil edilmeli mi?
Sizce 31 Aralık 2014 İstanbul'da Kar Tatili Olmalı mı?
YORUM yap...

DroidVPN - Android VPN İndir

   DroidVPN, Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz kullanımı kolay bir VPN servisidir. Uygulama ile birlikte yasaklı sitelere girebilir, internet filtreleme yapabilir, güvenlik duvarlarını aşabilir ve internet üzerinde kimliğinizi saklayarak gezinti yapabilirsiniz.

   Android cihazlarınız üzerinde internette özgürce gezinti yapmanın tadını çıkarabileceğiniz uygulama, internete diğer ülkelerde bulunan sunuculardan bağlanmanızı sağlayarak yasaklı sitelere erişim sağlamaktadır. Türkiye'de Twitter'ın da yasaklanması ile birlikte daha da popüler hale gelmeye başlayan VPN servislerinden biri olan DroidVPN, internet kotanızında dostu. İnternet üzerindeki verileri sıkıştırma özelliği sayesinde daha az veri kullanımı gerçekleştiren uygulama, sınırlı mobil internet paketine sahip kullanıcıların tercih etmesi VPN servislerinden bir tanesidir.

   Yasaklı ve engelli sitelere girebilmenizi, internet üzerindeki verilerinizin şifrelenmesini ve IP'nizi gizleyerek güvenliğini sağlayan uygulamayı Android telefon ve tabletleriniz üzerinde ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Fakat ücretsiz versiyon ile günlük 100 MB limitiniz bulunmaktadır. Ayrıca ücretsiz olarak sadece ücretsiz olarak sunulan sunuculara bağlanabilirsiniz. Uygulamayı deneyerek beğenmeniz durumunda ücretli üyelik satın alarak sınırsız olarak kullanabilirsiniz.

   * Önce uygulamayı telefonunuza indirmek için yukarıda ki "Uygulamayı İndir" butonuna tıklayın.
   * Uygulamayı indirdikten sonra uygulamayı açın.
   * Uygulamayı açtığınızda karşınıza aşağıda ki gibi bir ekran gelecek.
 
   * Kırmızı işaretlemiş olduğum "Register a new account" seçeneğine tıklayarak bir hesap oluşturun.
   * Kayıt işleminde kullandığınız e-posta adresinize gönderilen mailden hesabınızı etkinleştirmek zorundasınız.Bu yüzden kullandığınız bir e-posta adresi ile kayıt olun.
   * Daha sonra gelen mailden size verilen şifre ve kayıt olduğunuz e-posta ile giriş yapın.
   * Giriş yaptıkdan sonra karşınıza gelen ekrandan 1 nolu kısımdan ülke seçin ve 2 nolu seçeneğe tıklayın.

NOT : Uygulamanın kullanımı bazen sıkıntı yaratabiliyor.

  Ayrıca bu uygulama ile bedava internetin keyfini çıkarmak isteyenler aşağıdan yorum yaparak bilgi alabilirsiniz.



Bizi Takip Edin...
Pinterest>>Facebook>>Twitter
 © by bilgicafem61
Aşağıda Yorum ve Sorularınızı Bırakın...




Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin

Yılbaşı Mesajları, 2015 Yılbaşı Mesajı, 2015 Yılbaşı SMS, Yeniyıl Mesajları

yilbasi-mesajlari
EN GÜZEL 2015 YILBAŞI KUTLAMA MESAJLARI, SMS
yılbasi sms, yilbasi icin kisa sms, yilbasi kutlama mesajlari, yilbasi icin soz, yılbaşı kutlama mesajlari, 2015 yılbaşı mesaj gonder, 2015 yılbaşı güzel söz

1 Ocak 2015 Perşembe günü yılbaşı. 2015 yılını sevdikleri ile beraber geçirecek olanlar çok şanslı. Peki ya uzaktaki sevdikleriniz... İşte 2015 yılında uzaktaki sevdiklerinize, yılbaşını berabere geçiremediğiniz sevgilinize, arkadaşlarınıza gönderebileceğiniz en güzel yılbaşı smsleri... e-blogu olarak size en güzel yılbaşı mesajlarını, yılbaşı sözlerini, yılbaşı smslerini derledik... İşte 2015 yılı için en güzel kısa yılbaşı kutlama mesajları...

2015 YILBAŞI MESAJLARI

Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle bir yıl daha geçti. Hoş geldin yeni yıl. Mutlu yıllar dostum!

İşte sonunda buldüm! Neyi mi? Sana gönderebileceğim dostluğumuzun, yeni yılda da devam edeceğini anlatabilecek sıcacık bir, yeni yıl mesajını; Mutlu Yıllar!

Yeni yılda hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine. Mutlu Yıllar!

Ho ho ho! Mutlu yıllar! Yepyeni bir yıla sevgiyle, sevenlerinle, sevdiklerinle merhaba de? Noel Baban...

Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hıç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle.. İyi yıllar!

Yeni yılını tüm yüreğimle kutlar daha nice yıllar sağlıkla başarıyla sevdiklerinle birlikte görmeni ve geçirmeni diliyorum... Dün rüya yarın hayaldir... Rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan bugündür, gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınlar sana onu getirsin... Yeni yılın kutlu olsun...

Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın mutlu yıllar.

Bir yıl daha geçti. Mutluluğunun ömür boyu devam etmesini, yaşantında hıç bir şeyin seni üzmemesini diler ve yeni yılını candan kutlarım.

Bir yılı daha tüketmenin hüznü yerine, bir yıldan daha kurtulmuş olmanın sevincini yaşamayı tercih ediyoruz. Nediyelim, gelen gideni aratmasın! İyi seneler.

Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim. Her günün bir diğerinden daha keyifli geçsin. Yeni yılın kutlu olsun.

Koskoca bir yıl daha devrildi gitti; keyifli ve gülümseme dolu bir yeni yıl dilerim...

Coşkun ama yorgun bir yıl daha geçiyor yaşamdan. Gelecek yılın sevgilerin en güzeli, aşkların en yücesini, mutlulukların en büyüğünü getirmesi dileğiyle iyi yıllar...

Yeni yılın en güzel müjdeler, en güzel sürprizlerle kapınızı çalması ve yeni yılı tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle...

Bu yıl da bir sevgili bulamazsam eh yani. Kendi turşumu kuracağım.

Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle.. İyi yıllar

Bu yeni yılda hayalini kurduğumuz birçok şey var yine.İsteklerimiz,umutlarımız,Mutluluklar sağanak sağanak yağsın üzerimize ,Yeni yılımız kutlu olsun. Neyi mi buldum? Sana gönderebileceğim, dostluğumuzun yeni yılda da aynı güzellikte devam edeceğini anlatabilecek sıcacık bir yeni yıl mesajını; Mutlu yıllar Dostum!

Bu yeni yılda hayalini kurduğumuz birçok şey var yine.İsteklerimiz,umutlarımız,Mutluluklar sağanak sağanak yağsın üzerimize ,Yeni yılımız kutlu olsun. Neyi mi buldum? Sana gönderebileceğim, dostluğumuzun yeni yılda da aynı güzellikte devam edeceğini anlatabilecek sıcacık bir yeni yıl mesajını; Mutlu yıllar Dostum!

Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hıç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle.. İyi yıllar gülüm! http://www.e-blogu.blogspot.com

Sevginin adı önemli değil,İster aşk olsun ister arkadaşlık.Yeni yılda sev,sevil.Sevgiyi yüreğinde doyasıya hisset.Mutlu yıllar

Yeni yılını tüm yüreğimle kutlar daha nice yıllar sağlıkla başarıyla sevdiklerinle birlikte görmeni ve geçirmeni diliyorum... Dün rüya yarın hayaldir... Rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan bugündür, gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınlar sana onu getirsin... Yeni yılın kutlu olsun...

Başaramadığınız zaman düş kırıklığına uğrayabilirsiniz ancak, yeniden denemezseniz işte o zaman sizin için her şey bitmiş demektir. 2014 yılının ülkemiz, ailemiz ve hepimiz için mutlu ve başarılarla dolu olması dileğiyle..

Geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!

Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2015 yılı da böyle olsun ama hep güzel olsun.. Nice Yıllara..

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!

Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2015 no’lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle.. MUTLU YILLAR...

Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2015 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin! Neşe dolu bir yıl geçirin!

Sevgi bestesinin tınılarını yüreğinizde hissedeceğiniz, ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği, gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, barış dolu bir yıl dileğiyle...

Sevgi bestesinin tınılarını yüreğinizde hissedeceğiniz, ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği, gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, sevgi, huzur ve barış dolu bir yıl dileğiyle...

mutlu yıllar mesajları, 2015 mutlu yıllar sms, 2015 kısa sms yeni yıl, 2015 arkadaşa yılbaşı tebrik mesajları, anlamlı kısa sms 2015, yılbaşı tebrik mesajları

2 Ocak 2015 Cuma Bankalar Açık mı? 2 Ocak 2015 Resmi Kurumlar Kapalı mı?

bankalar-acik-mi-2-ocak
2 OCAK 2015 BANKALAR AÇIK MI?
2 ocak bankalar açık mı, 2 ocak bankalar kapalı mı, 31 aralık bankalar açık mı, 31 aralık bankalar kaça kadar açık, 2 ocak yılbaşı tatili, 2 ocak resmi tatil mi, 2 ocak 2015 tatil mi, 2 ocak bankalar kapalı mı, cuma günü bankalar açık mı, cuma günü resmi tatil mi
http://www.e-blogu.blogspot.com.tr
2 Ocak 2015 Cuma günü kamu çalışanlarına tatil edildi. Peki 2 Ocak Cuma günü Bankalar, resmi daireler, açık mı? İşte cevabı...
1 ocak 2015 Perşembe günü yılbaşı nedeniyle resmi tatil, bu nedenle 1 Ocak 2015 perşembe günü bankalar kapalı olacak.2 Ocak 2015 cuma günü de idari izin çıktı. Peki 2 Ocak 2015 Cuma günü bankalar açık mı?

31 ARALIK 2014 ÇARŞAMBA - Bankalar Açık
01 OCAK 2015 PERŞEMBE - Banklalar Kapalı
02 OCAK 2015 CUMA - Bankalar Açık

Kamu kurumlarında çalışanlar 2 Ocak 2015 Cuma günü idari izinli sayılacak. Böylelikle haftasonu izniyle birlikte kamu personeli 4 gün izin yapmış olacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun imzaladığı ve tüm kamu kurumlarına gönderilen bir genel yazı ile 2 Ocak 2015 Cuma günü tüm kamu personeli idari izinli sayılacak. Ancak, kamu kurumları kamu hizmetlerinin aksamaması için gerekli tedbirleri alacak ve bunun için gerekli personeli görev başında tutacak. Yani 2 Ocak 2015 cuma günü kamu kurumları açık olacak. 2 Ocak 2015 Cuma günü bankalar açık olacak...

Aynı şekilde 1 Ocak 2015 Perşembe ve 2 Ocak 2015 Cuma günleri tüm okullar tatil...
Yılbaşı tatili 4 gün...
Bazı işyerleri 31 Aralık 2014 Çarşamba günü yarım gün tatil yapacak ve bu şekilde yılbaşı tatili 4, 5 gün olacak. Fakat 31 Aralık 2014 çarşamba günü resmi tatil değil yani 31 Aralık 2014 Çarşamba günü bankalar, resmi daireler, okullar açık...

2 ocak bankalar kapalı mı, 31 aralık bankalar açık mı, 2 ocak resmi tatil mi, cuma günü bankalar açık mı, cuma günü bankalar kapalı mı

29 Aralık 2014 Pazartesi

2014-2015 Teog Sonuçları Ne Zaman Açıklanır?

teog sonuçları
TEOG SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
teog sonuçları ne zaman açıklanacak, teog sonucunu nasıl öğrenebilirim, teog sonuclari nereden ogrenilir, tego sonucu, TEOG sonuçları ne zaman açıklanır, 2014 teog sonuçları, 2015 teog sonuçları
TEOG SONUÇLARI AÇIKLANDI TIKLA(9 Ocak 2015) >>>

1.DÖNEM TEOG SINAV SONUÇLARI 9 OCAK 2015 CUMA GÜNÜ SAAT 21.00 DA  AÇIKLANACAKTIR...

8.sınıflar 26-27 Kasım 2014 tarihinde TEOG sınavına girecekler. Liselere yerleşebilmeleri için girecekleri 8.sınıf ortak sınavlarının ilki olan TEOG 1.Dönem sınavları 26 kasım ve 27 kasım 2014 tarihlerinde yapılacak. Peki TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Öğrenciler TEOG puanlarını nasıl ve ne zaman öğrenecekler? İşte detaylar...
http://e-blogu.blogspot.com.tr
2014-2015 TEOG SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR
Ortaokul 8.sınıfların gireceği TEOG sınavları 26-27 Kasım 2014 ve 29-30 Nisan 2015 tarihlerinde yapılacak. Sınav sonuçları ise sınavlardan yaklaşık bir ay sonra açıklanacak.
26-27 Kasım 2014 TEOG 1.Dönem Sınav Sonuçları 9 Ocak 2015 tarihinde açıklanacak.
29-30 Nisan 2015 TEOG 2.Dönem Sınav Sonuçları Haziran 2015 tarihinde açıklanacak.

2014-2015 TEOG SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR
TEOG sınacına giren 8.sınıf öğrencileri TEOG puanlarını yani TEOG sınav sonuçlarını nereden öğrenecekler? TEOG sonuçlarına nereden bakılır? İşte cevabı...
TEOG sınav sonuçlarını e-okul.meb.gov.tr adresinden T.C. kimlik no ve okul numaranızla Veli ve Öğrenci girişi yaparak öğrenebilirsiniz.E-Okul Veli Girişine buradan ulaşabilirsiniz.

TEOG ile ilgili merak ettiklerinizi YORUM bölümünden sorabilirsiniz...

teog sınav sonuçları, teog sonucu, teog sonucu ne zaman aciklanacak, teog sonucu ne zaman belli olacak, teog puanı ne zaman aciklanir, teog sinavi ne zaman aciklanacak,

30 Aralık 2014 İstanbul Kar Tatili Var mı? İstanbul Okullar Tatil mi?

kar-tatili
30 ARALIK 2014 İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ?
30 aralık kar tatili var mı, şstanbul okullar tatil mi 30 aralık, 30 12 2014 istanbul kar tatili, kar tatili istnabul 30.12.2014, yarın kar tatili var mı, oku var mı 30 aralık, kar tatili olacakmı 30 aralık

30 Aralık Salı günü İstanbul'da kar yağışı nedeni ile okullar tatil edilecek mi? İşte sorunun cevabı...
Bildiğiniz gibi İstanbul'a bu gece saatlerinde kar yağıişı başladı ve 30 Aralık 2014 Salı günü İstanbul kar ile uyandı. Peki kar nedeni ile okullar tatil edilecek mi? Bütün öğrenci ve veliler kar tatili olup olmadığını merak ediyor... İstanbul'da kar tatili var mı 30 Aralık 2014

İstanbul'un bu kış ilk karı yağdı. Fakat kar nedeni ile okulların tatil edilmesi ile ilgili herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Kar tatili ile ilgili haberler bu sayfadan duyuralacak...

Sizce 30 Aralık tatil edilmeli mi?
Sizce 30 Aralık 2014 İstanbul'da Kar Tatili Olmalı mı?


28 Aralık 2014 Pazar

UcWeb Browser Mini v1.0 (Android Bedava İnternet) Apk İndir


UcWeb Browser Mini v1.0 (Android Bedava İnternet) Apk İndir

Öncelikle Hattınız Faturalı yada İçinde TL varsa uygulamayı kullanmayınız. Aksi taktirde TL niz gidecek ve bu sıkıntıdan biz sorumlu değiliz.
UcWeb Browser internette vpn ayarlarını kurarak bedava gezinme şansı veriyor.Programın özelliklerinden biriside turbonet bulundurması. Vpn ayarlarını kurup Apk dosyasını yüklemeniz yeterlidir.Vpn ayarları aşagıda verilmiştir. 

Programı indirdikten sonra açtığınızda karşınıza gelen ilk ekranda ki uygulamayı deaktif kabul etmek için altta ki resimde de gördüğünüz kutucuğu işaretleyerek "Accept" tıklayın.

Kurulum aşamalarını sırası ile aşağıdan resimleri takip ederek kurulum ve ayarları yapınız.

Uygulamayı kurduktan sonra;
- Karşınıza gelen ekrandan Remove Port yazan kutucuğu işaretleyiniz.
-Altındakı Proxy Type Adresine
Turkcelli Olanlar
mbasic.facebook.com
Vodafone Olanlar
live.vodafone.com
yazsınlar.

Bizi Takip Edin...
Pinterest>>Facebook>>Twitter
 © by bilgicafem61
Aşağıda Yorum ve Sorularınızı Bırakın...




Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin

Avea Bedava İnternet Paketleri (GÜNCELLENECEKTİR)


   Faturasız avea hattı kullanıcıları için sunulan bedava internet paketleri ile Facebook,Youtube,Google,Twitter ve daha fazla sitede sörf yapabilir sınırsız bedava internetinizi kullanabilirsiniz.

Paket aşımsız 100MB günlük internet   GUN 100MB  yaz 555 gönder. (3 TL/GÜNLÜK)

Paket aşımsız 1GB Haftalık internet  HAFTA 1GB yaz 5555 gönder.

Gündüz 300 MB paketi  GUNDUZ 300MB yaz 5555 gönder (5 TL/GÜNLÜK)

250MB Sosyal MİNİ paketi SOSYAL MINI yaz 5555 gönder. (4 TL/HAFTALIK)

Sınırsız Sosyal Paketi SINIRSIZ SOSYAL yaz 5555 gönder. (6 TL)

100 MB İnternet Paketi 3G 100MB yaz 5555 gönder. (9 TL AY)

250 MB İnternet Paketi 3G 250MB yaz 5555 gönder. (12 TL/AY)

500 MB İnternet Paketi 3G 500MB yaz 5555 gönder. (15 TL/AYLIK)

1 GB İnternet Paketi 3G 1GB yaz 5555 gönder. (19 TL/AYLIK)

2 GB İnternet Paketi 3G 2GB yaz 5555 gönder. (29 TL/AYLIK)

1 GB Tanışma Paketi TANISMA 1GB yaz 5555 gönder. (9.5 TL/AYLIK)

100 MB Günlük İnternet GUN yaz 5555 gönder. (1.9 TL/GÜNLÜK)

1 GB Günlük İnternet GUN1 yaz 5555 gönder. (6 TL/GÜNLÜK)


Bizi Takip Edin...
Pinterest>>Facebook>>Twitter
 © by bilgicafem61
Aşağıda Yorum ve Sorularınızı Bırakın...




Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin

Türkcel Bedava İnternet,SMS ve Konuşma Paketleri


   Türkcel kullanıcı için araştırıp yayınladığımız bu yazımız bir süreliğine aktif olacaktır.Bu yüzden belirli tarihten sonra artık aşağıda size verecek olduğum paketler iptal edilmiş alacaktır veya bazılarında değişiklik yapılarak kullanıcılara sunulacaktır.

   Neyse şimdi Turkcell hattınızda ücretsiz SMS,konuşma ve internet paketleri:

INTERNETIM yaz 2222’ye gönder.

EVET MB yaz 4323’e gönder.

EVET DK yaz 4323’e gönder.

EVET SMS yaz 4323’e gönder.

GEL MB yaz 2222’ye gönder.

GEL DK yaz 2222’ye gönder.

GEL SMS yaz 2222’ye gönder.

FIRSAT yaz 2222’ye gönder.

20.YIL yaz 2222’ye gönder.

SUPRIZ yaz 2222’ye gönder.

COKNET yaz 2222’ye gönder.

IPTAL IZIN yaz 2222’ye gönder,gelen mesaja DEVAM yaz 2197’ye gönder


Bizi Takip Edin...
Pinterest>>Facebook>>Twitter
 © by bilgicafem61
Aşağıda Yorum ve Sorularınızı Bırakın...




Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin

27 Aralık 2014 Cumartesi

Spybot - Search & Destroy (Zararlı Yazılım Temizleme)


   Spybot - Search & Destroy bilgisayarınızdaki çeşitli türden spyware yani casus programı bulup kaldırabilen ücretsiz bir güvenlik yazılımı. Çok uzun süredir güvenlik yazılımları arasında bulunan ve etkili tespit etme ve silme özellikleri ile ön plana çıkan program, kişisel bilgilerinizin başka kişilerin eline geçmesini engellemek için sisteminizi casus programlardan temizleme konusunda size yardımcı olabilir.

  İnternet tarayıcınızda oluşan istemsiz ek program yüklemeleri, açılan pencereler, çökmeler ve hatalar bilgisayarınıza bulaşmış kötü niyetli bir yazılımın habercisi durumundadır. İşte bu gibi durumda yaptığınız gezintiler başkaları tarafından izleniyor olabilir. Spybot - Search & Destroy sürekli olarak güncellenen veritabanı ile sizi en güncel tehditlere karşı korumaya hazır.


Bizi Takip Edin...
Pinterest>>Facebook>>Twitter
 © by bilgicafem61
Aşağıda Yorum ve Sorularınızı Bırakın...




Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin

Adguard AdBlocker-İnternet Reklam Engelleyici


   Her ne kadar internet üzerinde yararlı birçok bilgiyi bulabiliyor olsak da günümüzde birçok web sitesi adeta bir reklam tuzağı haline gelmiş durumda ve reklamlara tıklamadan aradığımız bilgiyi bulmak için adeta can çekişmemiz gerekiyor. Web sayflarını açtığımız zaman karşımıza çıkan reklam afişlerini ve iznimiz olmadan açılan reklam sayfaları görüntülemek eminim ki benim gibi birçok internet kullanıcısının da canını sıkıyordur.

   İşte bu noktada yardımımıza koşan Adguard AdBlocker, internet kullanıcılarının gezdiği web siteleri üzerindeki reklamları engelleyerek, kullanıcıların gereksiz reklamları görüntülemelerini ve istekleri dışında açılan sayfaları engelliyor. Bu sayede kullanıcılar aradıkları bilgiye çok daha rahat bir şekilde ulaşabilecekleri gibi web sayfaları arasında dolaşarak fazladan zaman kaybetmiş olmuyorlar.

   Adguard AdBlocker'ın en büyük avantajlarından bir tanesi de Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Maxhton, Safari gibi çok kullanılan popüler web tarayıcılarının dışında Netscape Navigator, Avant, Flock, SRWare Iron, Lunascape, K-Meleon, GreenBrowser, Orca, MyIE, Comodo Dragon, SeaMonkey, Pale Moon, Yandex Browser gibi az kullanılan web tarayıcılarıyla bile uyumlu şekilde çalışmasıdır.

   Basit ve sade bir kullanıcı arayüzüne sahip olmasına rağmen gelişmiş versiyonu sayesinde ileri düzey kullanıcılar için ekstra özellikler de sunmaktadır. Koruma ve Ayarlar gibi iki ana modülden oluşan program ile gerçek zamanlı korumayı istediğiniz zaman açabilir ve kapatabilirsiniz. Aynı zamanda tüm engellenen reklamlar için tutulan istatistikleri de görüntüleyebilirsiniz.

   Ayrıca programın gözünden kaçan herhangi bir web sitesi olması durumunda koruma bölümü altında bu web sitesini elle girerek, gerekli güvenlik önlemlerinin tamamını elle sağlayabilirsiniz.

   Gelişmiş özellikleri sayesinde sınıfının en iyi programlarından bir tanesi olan Adguard AdBlocker, kullanıcılara oldukça güvenli ve temiz bir web deneyimi sunuyor.




Bizi Takip Edin...
Pinterest>>Facebook>>Twitter
 © by bilgicafem61
Aşağıda Yorum ve Sorularınızı Bırakın...




Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin

26 Aralık 2014 Cuma

27 Aralık 2014 Sayısal Loto Sonuçları, Sayısal Sonuçları Açıklandı Tıkla Öğren 27.12.2014

sayısal sonuçları 27 aralık 2014
27.12.2014 SAYISAL LOTO SONUÇLARI
sayısal çekiliş sonuçları, sayısal loto kazanan numaralar, işte 27 aralık sayısal loto sonuçları, işte bu hafta sayısalda kazanan numaralar, 27.12.2014 sayısal loto sonucu tıkla öğren, sayısal loto bileti sonuçları, milli piyango sayısal loto sonuçları açıklandı mı, millipiyango.gov.tr
http://www.e-blogu.blogspot.com.tr
Sayısal Loto 27 Aralık 2014 Çekiliş Sonuçları Kazanan Numaralar
http://www.e-blogu.blogspot.com.tr
Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Sayısal Loto çekilişinin 946. hafta sonuçları 27 Aralık 2014 Cumartesi(saat 22.00'da) günü açıklanacak. Geçtiğimiz hafta sayısalı 6 bilen çıkmamıştı. Bakalım bu hafta 6 bilen çıkacak mı? İşte Sayısal Loto sonuçları, Sayısal loto kazanan numaralar ve ikramiyeleri...

İşte Sayısal Loto Sonuçlar 27 Aralık 2014
Sayısal Loto Kupon Sonuçları ve İkramiyeler 27.12.2014
243237384247
Sayısal Loto 27 Aralık 2014 İkramiyeleri
6 Bilen kişi sayısı................1
5 Bilen kişi sayısı............197
4 Bilen kişi sayısı.......10.326
3 Bilen kişi sayısı.....193.523
Kişi başına düşen ikramiye....3.119,689,60 TL
Kişi başına düşen ikramiye...........3,435,70 TL
Kişi başına düşen ikramiye................49,65 TL
Kişi başına düşen ikramiye..................7,40 TL
http://www.e-blogu.blogspot.com.tr
Büyük İkramiye Kazanan İl/İlçe : İSTANBUL/GÜNGÖREN

Sayısal Loto çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri, 3 ve 4 bilenlere ikramiyeleri Loto bayilerinden; 5 bilenlere ikramiyeleri Loto bayileri veya Milli Piyango İdaresi Şubelerinden; 6 bilenlere ise ikramiyeleri Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından ödenir.

sayısal loto sonuçları 27 aralık, sayısal sonucu ne zaman 27 aralık, sayısal kupon kazananlar, sayısal sonucu 27 aralık, 27 aralık sayısal sonucu, sayısal kazananlar, 27.12.2014 sayısal sonucu, sayısal kaç tl, sayısal loto ikramiyeleri, sayısal loto 5 bilen kaç tl, 6 bilen sayısal loto, 4 bilen sayısal loto ikramiyesi, 3 bilen sayısal loto sonucu, sayısal loto rakamlar, sayısal lotonun bu haftaki sonuçları,

İlker Kaleli(Poyraz Karayel) - Elleri Ellerime Şarkısı ve Sözleri

poyraz karayel dizisi
İLKER KALELİ - ELLERİ ELLERİME ŞARKISI
poyraz karayel elleri ellerime şarkısı, poyraz karayel dizisi duman şarkısı elleri ellerime sözleri, elleri ellerime gözleri gözlerime şarkısı poyraz karayel, ilker kaleli elleri ellerime şarkısı sözleri, poyraz karayel dizisinde çalan elleri ellerime şarkısı

Kanal D'nin yeni dizisi Poyraz Karayel ilk bölümü ile 7 ocak 2014 Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında olacak. Dizinin fragmanı çok ilgi gördü. Özellike dizide Poyraz Karayel karakterini canlandıran İlker Kaleli'nin söylediği şarkı çok beğenildi. Dizide Poyraz Karayel(İlker Kaleli) Duman gurubunun elleri ellerime şarkısını söylüyor. Biz de merak edenler için e-blogu olarak Poyraz Karrayel'in söylediği elleri ellerime şarkısını ve sözlerini yayınladık. İşte Poyraz Karayel dizisinde çalan elleri ellerime şarkısı...
DUMAN-ELLERİ ELLERİME ŞARKI SÖZLERİ 
Seni gördüm göreli
Şaşırdım, dolaşırım bir başıma
Seni bildim bileli
Kaçırdım şu aklı başımdan
http://www.e-blogu.blogspot.com.tr
Elleri ellerime
Gözleri gözlerime
Saçları saçlarıma
Karışan bir sen olsan
POYRAZ KARAYEL DİZİSİ OYUNCULARI

İlker Kaleli(Poyraz Karayel)
Burçin Terzioğlu(Ayşegül)
Musa Uzunlar(Bahri Umman)
Ataberk Mutlu(Sinan Karayel)
Celil Nalçakan(Zülfikar)
Ece Özdikici(Songül)
Ali İl(Sadreddin Umman)
Cem Cücenoğlu(Taş Kafa)
POYRAZ KARAYEL DİZİSİ KONUSU-HİKAYESİ:
Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesini, mesleğini, karısını ve oğlunu kaybetmiş. Bütün bu dertlerle dalga geçerek ayakta kalmış. Canından çok sevdiği oğlunu, kayınpederi Ünsal’dan almak için çaresizlik içinde düşünürken, oğlunu almak için eski amiri Mümtaz, ona bir teklif yapar. Bahri Umman adlı bir mafya babasının yanına girecek ve ona bilgi sağlayacaktır. Çaresiz kalan Poyraz, bu teklifi kabul etmek zorunda kalır. Bu arada Ayşegül diye bir kızla tanışmıştır. Poyraz, kendi başını belaya sokma konusunda uzman olduğundan, Ayşegül’ü de her belanın içine katmayı başarır. İkili, ilk andan itibaren birbirlerinden hoşlanmışlardır. Ne var ki bu iki yaralı, yorgun ve yalnız insan için aşk imkansız gibi görünmektedir. Çünkü Ayşegül, Poyraz’ın patronu Bahri Umman’ın kızıdır ve üstelik Poyraz bu gerçeği Ayşegül’den saklamak zorundadır.
poyraz karayel dizisi müzikleri, elleri ellerime şarkısı sözleri, ilker kaleli şarkısı elleri ellerime sözleri, poyraz karayel dizisinde çalan elleri ellerime gözleri gözlerime sözleri