25 Ağustos 2014 Pazartesi

Fenerbahçe Süper Kupa Töreni Kutlamaları 25 Ağustos 2014

fenerbahçe süper kupa
FENERBAHÇE SÜPER KUPA TÖRENİ 25.08.2014
fenerbahçe süper kupa maçı töreni 25.08.2014, 25 ağustos süper kupa maçı kupa töreni, fenerin süper kupa töreni, fenerbahçe süper kupa, süper kupa fenerbahçenin, süper kupa fener kupa töreni 25.08.2014
http://www.e-blogu.blogspot.com.tr
25 ağustos 2014 Pazartesi akşamı oynanan Süper Kupa maçının galibi Fenerbahçe oldu ve Fenerbahçe 2014 yılı Süper Kupa'nın sahibi oldu.
Süper kupa finalinde Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Galatasaray 25 Ağustos akşamı Manisa Atatürk Stadında karşılaştılar. Maçın ilk 90 dakikası 0-0 berabere tamamlandı. Uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca maç penaltı atışlarına gitti. Penaltı atışları sonucunda Fenerbahçe 3-2 kazandı. Penaltı atışlarında Galatasaray takımında Olcan Adın (Attı),  Selçuk İnan (Kaçırdı),  Melo (Kaçırdı), Yekta (Kaçırdı), Burak Yılmaz (Attı), Fenerbahçe takımında ise Kuyt (Attı) Caner Erkin (Kaçırdı) Mehmet Topuz (Kaçırdı) Miereles (Attı) Kadlec (Attı).

Fenerbahçe Süper Kupa'nın sahibi oldu.
Maçı sonrasında Süper Kupa Töreni düzenlendi.
Maçın yıldızı Galatasaray takımından kaleci Muslera seçildi ve kupa aldı.
Daha sonra ilk olarak Galatasaraylı oyuncular ve ekip madalyalarını aldı.Madalya töreninde Melo'nun Demirören'in elini sıkmaması dikkatlerden kaçmadı.

Fenerbahçeli futbolcular ve teknik ekipte sırasıyla madalyalarını aldılar ve kupayı kaptan Volkan kaldırıd daha sonra Emre Belözoğlu kaldırdı. sırasıyla oyuncular kupayı kaldırdılar.

Daha sonra fotoğraf çektiren oyuncular Fenerbahçe'nin ünlü şarkısı "Akşama Geleceğim" söylediler...

SÜPER KUPA TÖRENİ FOTOĞRAFLARI








25 Ağustos 2014 Fenerbahçe 3-2 Galatasaray Süper Kupa Maçından Notlar
1.Yarı Pozisyonlar
Maçın 3. dakikasında Meireles pasını sağ kanattaki Gökhan Gönül'e ulaştırdı. Gökhan Gönül ceza sahasına yaptığı ortada Kuyt topla buluşamadı.
Maçın 7. dakikasında Galatasarayda Yasin'in şutunu Volkan Demirel iki hamlede durdurabildi.
Maçın 35. dakikasında Olcan Adın'ın şutu kaleyi bulmadı.
Maçın 41. dakikasında Meireles'in yaptığı ortada Mehmet Topal'ın kafa vuruşunu Muslera'a kurtardı.
Maçın 42. dakikasında Emenike'nin sol kanattan yaptığı ortayı Sow gole çeviremedi..

2.Yarı Pozisyonlar
Maçın 51. dakikasında Caner Erkin'in şutu az bir farkla auta çıktı.
Maçın 54. dakikasında Meireles'in sağdan yaptığı ortada, Sow'un kafa vuruşunu kaleci Muslera'da kurtardı.
Maçın 66. dakikasında Mehmet Topal'ın şunutu Muslera tuttu.
Maçın 78. dakikasında Caner Erkin'in sağ kanattan yaptığı ortada savunmadan seken topla buluşan Bekir İrtegün'ün sert vuruşunda kaleci Muslera topu kornere çeldi. Sol kanattan Meireles'in kullandığı köşe vuruşunda Kuyt arka direğe aşırdı. Sow'un indirdiği topa müsait pozisyondaki Emenike istediği gibi vuramayınca Fenerbahçe önemli bir gol pozisyonundan faydalanamadı.
Maçın 85. dakikasında ceza alanı hemen dışında topla buluşan Bruma'nın güzel vuruşunda top üstten auta çıktı.
Maçın 86. dakikasında Fenerbahçe önemli bir gol pozisyonundan faydalanamadı. Savunmada Chedjou'nun uzaklaştıramadığı topu Kuyt, tek pasla ceza sahasında boş pozisyonda bulunan Emenike'ye verdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Emenike'nin şutunda Muslera, meşin yuvarlağı ayağıyla çıkardı ve sonra savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

Uzatmalar
Maçın 100. dakikasında gelişen Fenerbahçe atağında ceza alanı içinde topla buluşan Alper Potuk'un vuruşunda top yandan auta çıktı.
Maçın 101. dakikasında Olcan Adın'ın pasıyla sol çapraz pozisyonda topla buluşan Burak Yılmaz'ın vuruşunda meşin yuvarlak yandan dışarı gitti.

Penaltı Atışları
Penaltı atışlarına Galatasaray başladı. Galatasaray'da topun başına geçen Olcan Adın. Olcan Adın ilk golü atan isim oldu. Kalede Volkan köşeyi tahmin etti ama top ellerinden ağlarla buluştu ve durum 1-0 oldu. Daha sonra topun başına Kuyt geçti. Deneyimli oyuncu Muslera'yı ters köşe yaptı. Durum 1-1 oldu. Selçuk İnan Galatasaray'da ikinci penaltıyı kullanan isim oldu. Fakat Selçuk topu dışarı attı. Durum 1-1. Daha sonra aynı durum Fenerbahçe için de geçerli oldu. Caner Erkin'in şutunu Muslera kurtardı. Durum 1-1. Melo topun başına geçti fakat top dışarı çıktı. Ama daha sonra sevinç gösterisi yapan Volkan ile Melo arasında tartışma yaşandı ve ikisi de sarı kart gördü. Fenerbahçe'de 3.penaltıyı Mehmet Topuz attı fakat kaçırdı. Durum hala 1-1. Galatasaray'da Yekta da kaçırdı. Miereles topun başına geçti ve durumu 2-1 yaptı. Burak Yılmaz durumu 2-2 yaptı. Kadlec son atışında gole çevirdi ve durumu 3-2 yaptı ve kupanın sahibi Fenerbahçe oldu...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder