4 Mart 2015 Çarşamba

Google Haberler ve Hava Durumu iOS için Yayınlandı!


   İnternet devi Google, iOS işletim sistemini kullanan mobil cihazlar için geliştirdiği haber ve hava durumu uygulaması olan Google Haberler ve Hava Durumu'nu resmi olarak yayınladı. Google Haberler ve Hava Durumu basit bir hava durumu takip etme aracı olmasının yanı sıra günün önemli manşetlerine kısaca göz gezdirmenize ve dilediğiniz haberlerin detaylarına bakmanıza yardımcı olmakta. Uygulamanın haber ve hava durumu bilgilerini bir araya toplamsı benzer uygulamaların bir adım önüne geçmesine yardımcı oluyor.

   Google Haberler ve Hava Durumu geniş bir haber altyapısına sahip. Uygulama 65.000 civarındaki farklı haber kaynağından yerel ve uluslararası çaptaki haberleri topluyor ve kullanıcılara sunuyor. Kullanıcılar bu haberlere farklı kategoriler altından erişebiliyor. Spor, ekonomi, teknoloji, magazin gibi standart kategorilerin haricinde kullanıcılar kendi kategorilerini yaratabiliyorlar ve uygulamayı kişiselleştirerek diledikleri haberlere kolayca erişebiliyorlar.

   Google Haberler ve Hava Durumu kullanıcılara ücretsiz olarak sunulmakta. Uygulamayı indirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz:
Google Haberler ve Hava Durumu
Google Haberler ve Hava DurumuiPhone ve iPad için Hava Durumu ve Haber Uygulaması


Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder