27 Mart 2015 Cuma

Internet Explorer 11 Windows 7 Geliştirici Önizleme Sürümü


   Windows 8.1 ön izleme sürümüyle birlikte Microsoft tarafından kullanıcıların beğenisine sunulan popüler internet tarayıcısının yeni sürümü olan Internet Explorer 11, Windows 7 Geliştirici ön izleme sürümü'yle birlikte Windows 7 kullanıcılarının da beğenisine sunuldu.

   Bundan böyle Windows 7 kullanıcıları da Windows 8.1 ön izleme sürümüne sahip olmadan Microsoft'un yeni tarayıcısı Interent Explorer 11'i kullanabilecek.

   Internet Explorer 11'in yeni özelliklerini herkesten önce keşfetmek isteyen Windows 7 kullanıcıları Internet Explorere 11 Geliştirici ön izleme Sürümü'nü hemen bilgisayarlarına indirerek denemeye başlayabilirler.

   Ön izleme sürümü olmasına rağmen gayet hızlı ve akıcı olarak çalışan Internet Explorer 11, bilgisayarınız üzerinde çalışan sıradan bir tarayıcı gibi web siteleri üzerinde son sürat gezinmenize olanak tanıyor.

   Microsoft'un yeni tarayıcısı Internet Explorer'ı herkesten önce indirerek, Windows 7 işletim sistemi üzerinde deneyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sürüm: 11.0.0.0 File Name: IE11-Windows6.1-x86-tr-tr.exe Yayımlanma Tarihi: 6.11.2013 Boyut: 30.0 MB
Sistem Gereksinimleri
Desteklenen İşletim Sistemleri Windows 7 Service Pack 1 Bilgisayar/ İşlemci: 233 MHz veya daha yüksek hızda işlemciye sahip bilgisayar (Pentium işlemci önerilir) Bellek: 512 MB Sabit Disk Alanı:70 MB Ekran: 256 renkli Super VGA (800 x 600) veya daha yüksek çözünürlükte monitör Çevre birimler: Modem ya da İnternet bağlantısı; Microsoft Mouse, Microsoft IntelliMouse veya uyumlu işaret cihazı.
Yükleme Yönergeleri
İndirmeyi başlatmak için bu sayfadaki İndir düğmesine tıklayın. Şunlardan birini yapın: Yüklemeyi hemen başlatmak için Aç'a veya Bu programı geçerli konumundan çalıştır'a tıklayın İndirmeyi daha sonra yüklemek üzere bilgisayarınıza kopyalamak için Kaydet'e veya Bu programı diske kaydet'e tıklayın

Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif Etmeyi Unutmayınız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder