7 Haziran 2015 Pazar

InstaDownloader - Android İçin Instagram Fotoğraf Ve Video İndirme Uygulaması


InstaDownloader uygulaması, Android mobil cihazlarınızı kullanarak Instagram hesaplarından video ve resimleri indirmenizi sağlayan ücretsiz uygulamalardan bir tanesi ve herhangi bir giriş prosedürü gerektirmediği için kendi Instagram hesabınızın güvenliğinden de emin olabiliyorsunuz.

Uygulamayı kullanırken tek yapmanız gereken fotoğraf veya videoların web adreslerini kopyalamak ve uygulama içerisine yapıştırmak. Download butonuna basmanızın ardından indirme işlemi başlayacaktır ve video yahut fotoğrafın boyutuna göre bir süre sonra tamamlanacaktır.

Ancak kullanıcılar indirdikleri dosyaları kendi Instagram hesaplarında paylaşmak konusunda dikkatli olmalılar, zira bu durum telif hakkı ihlali olarak kabul edilebilir ve Instagram hesabınızın kapatılmasına neden olabilir. Bu nedenle sadece bazı video ve resimleri kaydetmek istediğiniz durumlarda kullanmanızı öneriyorum.

Fakat uygulama maalesef sadece herkese açık olan profillerde bulunan görselleri indirebiliyor ve Instagram hesabı girişi imkanı vermediği için kendi arkadaşlarınız bile olsa dışarıya kapalı olan kişilerin fotoğraflarını ve videolarını indiremiyorsunuz.

Arayüz olarak oldukça kolay bir kullanıma sahip olan InstaDownloader'ın dikkate değer bir hatasını da göremedik. Cihazınıza hemen ve sorunsuzca kurarak görsellerinizi indirmeye başlayabilirsiniz.



Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif Etmeyi Unutmayınız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder