23 Mayıs 2015 Cumartesi

Prorat 1.9 Server Nasıl Oluşturulur?


   1) ProRat 1.9 Pro Group tarafından yazılmış bi tür remote(uzaktan yönetim) programıdır.Uzak Pc'lere bağlanmaya yarar. Hiç bir art niyet uğruna üretilmemiştir.Eğer kullanmasını biliyorsanız bu programla istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz.

   2) Öncelikle rar dosyası içinden çıkan ProRat.exe dosyasını Çalıştırınız. Daha Dil seçimi bölümünden istediğiniz dili belirleyebilirsiniz. Türkçe dilinde anlatım yapıyorum. Oluştur butonunu göreceksiniz programın alt kısmında. Oraya tıklayın yanda menüler çıkacaktır. Oradan Prorat server oluştur seçeneğini seçiniz.
   3) Mail Adresinizi ve icq numaranızı ayarlıyorsunuz.Serveri açan kişinin Ip, Port Bilgileri mailinize-icq uza gelecektir. Not; İcq Numarası isteğe bağlıdır.

Daha sonra Genel ayarlar bölümüne tıklıyorsunuz.
   Bu bölümde Victim yazan bölüme gönderdiğiniz kişinin ismini lakabını yazabilirsiniz. Şifre bölümünede bir şifre yazınız. (Bağlanırken sorulucaktır.) Diğer bölümlere dokunmayınız..

   Dosya birleştir bölümünde ise ProRat serveri istediğiniz bir dosya ile birleştirirsiniz. Nitekim kurbana "jpg" uzantılı bir resim ile birleştirilmiş server yollandığında kurban serverı açtığında resim karşısına çıkınca şüphelenmeyecektir.
Not: Birleştirilecek dosya 10 MByı Geçemez.

   Son olarakta server simgesi bölümünden istediğiniz simgeyi seçerek server oluştur diyorsunuz ve ProRat klasörünün içinde aynı dizince bind_server veya server adında serverınız oluşuyor. Bundan gerisi size kalmış..

    Her mail adresine ProRat bildirisi gelmiyor. Örneğin bir çoğunuzun kullandığı Mynet Maillerine. Hotmail ve Yahoo Önerilir. Veya bizim vazgeçemediğimiz mail servisi Spymac Mail. Mail Geldi ne yapacağım maildeki IP Numarasını alıp ProRat IP Bölümüne Yapıştırıp bağlan diyorsunuz. Daha server oluştururken yazdığınız şifreyi size soracak.(Unutmuşsanız mailde oda yazar). Bağlandığı takirde gerisi size kalmıştır. Eğer bağlanamıyorsa Serverı yolladığınız kişi Firewall Kullanıyor demektir


Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif Etmeyi Unutmayınız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder