27 Mayıs 2015 Çarşamba

Android için En İyi Ses Kaydetme Uygulamaları


   Her ne kadar akıllı telefonlar üzerinde cihaza entegre olarak gelen bir ses kaydetme uygulaması sunuluyor olsa da bu seçenek bazen yetersiz kalıyor ve beklentileri karşılamakta zorluk çekiyor. Elbette ki birçok kullanıcının aklına "cihazımda hali hazırda bir ses kaydedici varken neden başka bir tane kullanayım?" sorusu gelebilir fakat emin olun ki profesyoneller tarafından özel olarak hazırlanan bazı uygulamalar ses kayıt gibi basit bir işlemin bile aslında ne kadar özen gerektirdiğini kanıtlıyor.

  Google Play'e şöyle bir göz attığımızda karşımıza tonla ses kaydetme uygulaması çıkıyor. Fakat bunların birçoğu varsayılan kaydetme uygulamasının sunduğu kalitenin ve kullanım deneyiminin üzerine çıkamıyorlar. Haliyle bunları kullanmanın pek bir mantığı olmuyor.Yani telefonunuzda bulunan ses kayıt özelliklerinden farkları olmuyor.Bu yüzden her isteğinizi karşılayabilecek profesyonelce olmasa da olur.

   Şimdi bu ses uygulamalarına göz atalım;

     1.  Skyro Voice Recorder
   Sadeliği karşısında hayranlığa kapıldığımız Skyro Voice Recorder'ın en önemli özelliği şık tasarımı ve herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilecek arayüzü. Ücretsiz olarak sunulmasına rağmen hiçbir şekilde reklam içermeyen uygulama, üstün bir ses kaydetme kalitesine sahip.
Skyro Voice Recorder
Skyro Voice RecorderAndroid için Ses Kaydetme Uygulaması

     2.   eRecorder

   İş insanları, gazeteciler, öğrenciler ve ses kaydetme işlemini sık sık gerçekleştiren her meslek grubunun kullanması gereken uygulamalardan bir tanesi. SoundCloud desteğiyle öne çıkan eRecorder'da sunulan her özellik, basit arayüze düzenli bir şekilde dağıtılmış. Dolayısıyla kullanım esnasında herhangi bir sıkıntı yaratmıyor.
Android için En İyi Ses Kaydetme Uygulamaları
eRecorder
eRecorderAndroid için Ses Kayıt Uygulaması

     3.  PCM Recorder
 
   Basitliği ve kullanım kolaylığıyla ön plana çıkan PCM Recorder'da birkaç saniye içerisinde kavranabilecek bir arayüze yer verilmiş. Basitliğine rağmen şık görünmeyi de başaran bu arayüzde yer alan tüm birimler kullanıcının işini kolaylaştırmak üzere tasarlanmış.
Android için En İyi Ses Kaydetme Uygulamaları
PCM Recorder
PCM RecorderAndroid için Ses Kaydetme Uygulaması
     4.   Easy Voice Recorder

     Toplantılarımızı, derslerimizi, görüşmelerimizi veya röportajlarımızı kaydetmek amacıyla kullanabileceğimiz Easy Voice Recorder'ın en önemli özelliği arka planda dahi ses kaydetme işlemine devam edebilmesi. Bu özellik sayesinde bir yandan ses kaydı yaparken bir yandan da cihazımız üzerinde başka işlemler yapabiliyoruz.
Android için En İyi Ses Kaydetme Uygulamaları
Easy Voice Recorder
Easy Voice RecorderAndroid İçin Ses Kayıt Programı
     5.  Smart Voice Recorder

   Akıllı cihazlara yaraşır bir akıllı ses kaydedicisi. Bir ses kaydetme uygulaması nasıl akıllı olabilir ki? Smart Voice Recorder, akıllı sıfatını hak etmek için rakiplerinin çoğunda göremediğimiz bir görevi yerine getiriyor.
Android için En İyi Ses Kaydetme Uygulamaları
Smart Voice Recorder
Smart Voice RecorderAndoid İçin Ses Kaydedici
     6.  Tape-a-Talk

   Yüksek kaliteli ses kaydı alabilmek için özel olarak tasarlanmış olan bu uygulama ile bulunduğunuz ortamlardaki sesleri en ince ayrıntılarına kadar kayıt altına alabilirsiniz. Uygulamada hem düşük hem de yüksek kalitede ses kaydı alabilmek mümkün kılınmış. Bu sayede çok fazla önem arz etmeyen sesleri düşük kalitede kaydedebilir ve cihazda çok yer tutmalarını engelleyebilirsiniz. Buna ek olarak yapılan kayıtların gereksiz kısımlarını keserek geriye asıl ihtiyacınız olan kısmı da bırakabilirsiniz.
Tape-a-Talk Voice Recorder
Tape-a-Talk Voice RecorderAndroid İçin Ses Kayıt Uygulaması
     7.  Cogi

   Listemizin son uygulaması olan Cogi birçok otorite tarafından kategorisinin en iyileri arasında gösteriliyor. Sunduğu özelliklere göz gezdirdiğimizde bu sıfatı haklı bir şekilde elde ettiğini görebiliyoruz.
Android için En İyi Ses Kaydetme Uygulamaları
Cogi
CogiAndroid için Sesli Not Alma Uygulaması



Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif Etmeyi Unutmayınız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder