31 Ağustos 2015 Pazartesi

Selfie Düşkünleri Için En İyi IOS Selfie Uygulaması


   Elbette mobil platformlar için uygulama geliştiren üreticiler de en az selfie çubuğu üreticileri kadar seri çalışıyorlar ve özçekim fotoğraflarımıza farklı bir boyut kazandırmak için ilginç yapımlarla karşımıza çıkıyorlar.

   Özellikle Instagram gibi fotoğraf paylaşımı üzerine kurulu altyapıya sahip platformlar üzerinde aktif olarak paylaşım yapan kullanıcılar için geliştirilen selfie uygulamalarını test etme fırsatı yakaladık ve aralarından en iyi olanları yazımızda derledik.

1- Selfiest

   Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir özçekim uygulaması olarak öne çıkan Selfiest ile birbirinden göz alıcı fotoğraflar oluşturma şansına sahip oluyor. Instagram'a benzeyen bir kullanım yapısına sahip olan Selfiest'te tüm filtreler ekranın alt bölümünde yer alıyor ve istediğimize tıklayarak anında fotoğrafa uygulayabiliyoruz.
Selfie Düşkünleri için En İyi 5 iOS Selfie Uygulaması
Selfiest iOS
Selfiest iOSiPhone ve iPad İçin Özçekim Uygulaması
2- Ghost Lens

   Hem video hem de fotoğraf düzenleyebileceğimiz bir uygulama olan Ghost Lens sayesinde videolarımıza ve fotoğraflarımıza hayalet efekti ekleyebiliyoruz. Ghost Lens'te 130'u aşan efekt ve filtre bulunuyor.
Selfie Düşkünleri için En İyi 5 iOS Selfie Uygulaması 
Ghost Lens iOS
Ghost Lens iOSiPhone ve iPad İçin Fotoğraflara Hayalet Efekti Ekleme Uygulaması
3- Camera X

   İlginç ve göz alıcı özçekim fotoğraflar çekmek isteyen kullanıcıların beğenisini kazanacak bir uygulama olan Camera X, ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir diğer seçenek. Zengin filtre ve görsel efektler sunan Camera X sayesinde paylaşım platformlarında çok sayıda beğeni toplayacak fotoğraflar oluşturma şansı yakalıyoruz.
Selfie Düşkünleri için En İyi 5 iOS Selfie Uygulaması
Camera X iOS
Camera X iOSiPhone ve iPad İçin Özçekim Fotoğraf Çekme Uygulaması
4- Selfie Photo Editor

   iPhone ve iPad cihazlar üzerinde kullanılabilecek en kapsamlı selfie düzenleme uygulamalarından birisi ile karşı karşıyayız. Güçlü özelliklerine rağmen Selfie Photo Editor'ı tamamen ücretsiz olarak indirebilme şansına sahibiz.
Selfie Düşkünleri için En İyi 5 iOS Selfie Uygulaması
Selfie Photo Editor iOS
Selfie Photo Editor iOSiPhone ve iPad İçin Selfie Fotoğraf Çekme Uygulaması
5- VideoSelfie

   VideoSelfie, fotoğraftan ziyade adından da belli olduğu gibi video özçekimler üzerine yoğunlaşan bir uygulama. Bu uygulamayı kullanarak video özçekimler çekerek bunları çıkartmalar ile daha ilgi çekici bir hale getirebiliyoruz. Daha sonra videolarımızı GIF olarak kaydedebiliyor ve farklı platformlar üzerinde paylaşabiliyoruz.
Selfie Düşkünleri için En İyi 5 iOS Selfie Uygulaması
VideoSelfie iOS
VideoSelfie iOSiPhone ve iPad için Video Özçekim Uygulaması



Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar E-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif  Etmeyi Unutmayınız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder