2 Ağustos 2015 Pazar

VSDC Free Video Editor - Ücretsiz Video Düzenleme Ve Montaj Programı


   Sürekli olarak amatör video işleriyle uğraşanlar ve bu nedenle ücretsiz bir video düzenleme programına ihtiyaç duyanların kullanabilecekleri en uygun programlardan bir tanesi de VSDC Free Video Editor yazılımı.

   Programı kullanırken videolarınızı dilediğiniz gibi kesip yapıştırabilir, temel efektler verebilir ve montajını gerçekleştirebilirsiniz. Program videonuzu montajlarken sadece farklı videoları birleştirmenizi veya farklı dakikalarda oynatmanızı sağlamıyor, aynı zamanda videoları üst üste bindirerek farklı boyutlarda tek bir ekranda oynatmanıza da yardımcı oluyor.

   Renk düzeltme, nesne şekillendirmesi, nesne filtreleri ve geçiş efektleri olmak üzere 4 adet efekt kategorisi bulunduran VSDC Free Video Editor’un bu özelliklerini kullanmak bir o kadar da kolay.

   Hazırladığınız videoları CD ve DVD’lere yazmak isterseniz başka bir yazma programına ihtiyaç duymadan VSDC Free Video Editor’un içerisinde gelen yazma yeteneğini kullanabilirsiniz.

  Video düzenleyici video dosyalarını düzenleme ve çeşitli görsel ve ses efektleri dahil herhangi bir karmaşıklık videoları oluşturmak için tasarlanmıştır. Program, zengin işlevsellik sunuyor ve henüz çabaları çıplak minimum videoları oluşturmak için izin, basit ve sezgisel bir arayüze sahiptir.

Video editörü Doğrusal Olmayan
   Bizim editör doğrusal olmayan bir araçtır. Bu sahneler bir doğrusal dizisi ve belirli bir düzen içinde birbiri ardına gelen diğer birçok editörleri, aksine, bizim yazılım nesneleri zaman çizelgesi üzerinde herhangi bir pozisyonda yerleştirilir ve herhangi bir boyutu var sağlar anlamına gelir. Ayrıca, çeşitli parametreler, şekil ve nesnelerin konumu zamanla keyfi değiştirebilirsiniz.

Görsel ve ses efektleri
   Gerekli sonucu elde etmek videolarınıza çeşitli görsel ve işitsel efektler uygulayabilirsiniz. Renk düzeltme, nesne dönüşüm, nesne filtreleri, geçiş efektleri ve özel fx: Mevcut görsel etki sayısının çok yüksek olduğu için, onlar navigasyon kolaylığı için beş kategoride ayrılır.

Altpiksel doğruluğu
   Bir sahnedeki nesneler pürüzsüz animasyon, döndürme, dönüştürme ve hassas göreli konumlama yapar altpiksel doğruluğu ile konumlandırılmış.

Popüler formatları desteği
   Bizim yazılım hemen hemen tüm video, resim ve ses formatları ve kodekleri destekler. Bu genellikle diğer programlar olduğu gibi, dosyalarınızı düzenlemek için herhangi bir ek dönüştürme araçları ihtiyacınız olmayacak nedeni budur.

Belirli multimedya cihazlar için videolar oluşturulması
   Önceden yapılandırılmış profilleri geniş bir dizi teşekkür ederiz, kolayca DVD oynatıcılar, iPod / iPhone / iPad, PSP, herhangi bir akıllı telefonlar ve düzenli telefonları, Sony PlayStation, Xbox gibi en popüler multimedya cihazlar için videolar oluşturabilirsiniz Zune, Archos, iRiver, Creative Zen, Blackberry, MP4 çalarlar ve diğerleri.

Video kütüphanesi (bir sonraki program sürümünde dahil edilecek)
   Editör yazılımı kısa veya detaylı açıklamaları ile multimedya dosyalarını kendi kütüphane oluşturmak sağlar. Bu video koleksiyonunuzu organize ve gerekli dosyalara erişimi basitleştirmek yardımcı olacaktır.


VSDC Free Video Editor Sistem Gereksinimleri
Lisans :Ücretsiz
Dil Desteği : İngilizce
İşletim Sistemi : Windows 7//8/XP/Vista/2000
Boyut : 29.34 MB
Sürüm : 3.2.1.373
Üretici : Flash-Integro LLG.
Kategori : Video Düzenleme


Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar E-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif  Etmeyi Unutmayınız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder