26 Şubat 2015 Perşembe

Hack Yapabilmek İçin Gerekli Programlar


   Merhaba Bilgi Cafem 61 okuyucuları...

Bu konumuzda size hack yapmak için benimde kullandığım bir kaç programdan bilgi verecem.Öncelikle hack yapma işlemine geçmeden önce biraz bilgi vermek istiyorum.

Hackerlik kötü amaçlı kullanıldığında geri dönüşü olmayan suç ve hataları yapmış olursunuz.Hacker olmak 2 3 günde ben hacker oldum diyemezsin yada her hangi bir hack programını kullanmayı öğrensen  de bu yine değişmez ve emin olun ki çok sıkıcı bunaltıcı baş ağırdan bir iştir.Başladığınız da iki gün sonra bırakacaksanız benden size tavsiye bıraktığınız andan itibaren bir daha başlamayın ve tam karar verdiğinizde başlayın.Çünkü her başlayıp bıraktığınızda yapacak olduğunuz işlem hataları artacaktır.


Evet beyler HACKER bilgi bankası gibidir.Ve her geçen gün kendilerinş geliştirmek teknolojiyi takip etmek zorundalar ve her gün 3 4 saatten fazla bildiği konuların üzerine bilgi eklemesi zorunludur ve bildik ve öğrendiğinizi unutmamak şartıyla.

Şunu da belirteyim bunu hiç unutmayın bir gün hacker olursanız tek bilgisayarla bu işi yapmayın ve en önemlisi kendi güvenliğinizi almayı sakın unutmayın...

Öncelikle 
Spammer , CrossHair , Injector gibi şeyler yapabilmek için Gerekli Programımız ve her türlü program da bundan yapılır örneğin:Hesap makinesi Okuma programı vs. Hayal gücünüze kalmış 

İlk programımız Visual Basic 2008 Express Edition


Visual Basic 2008 Express Edition Sistem Gereksinimleri
Lisans :Ücretsiz (Free)
Dil Desteği : İngilizce / Türkçe
İşletim Sistemi : Windows 7/8/XP/Vista
İşlemci : 1.66GHz veya daha yüksek
Ram : 1 GB (32 Bit) veya 2 GB (64 Bit)
Boş alan Disk : 3 GB
Grafik kartı : DrectX 9
Sürücü : CD-ROM
Sonra ki program Visual C++ Express Edition 2008
   Visual C ++ SP1 ile 2008 Express Edition - yüksek kalitede zengin kullanıcı deneyimleri sunmak yerli Windows uygulamaları oluşturmak için bir geliştirme ortamıdır. Bu yeni sürüm, Windows Platform SDK kolay bir kurulum içerir. Gelişmekte ve C ++ kodu, Microsoft Windows API DirectX API ve Microsoft .NET Framework için yazılmış özellikle kod hata ayıklama araçları vardır. Bu program, Win32 ve Win64 uygulamaları oluşturmasına olanak sağlar. Bu ve benzeri oyunlar, bulmacalar ve yapmak Hızlı başlar Oyun Yaratıcıları Geliştirme kiti vardır. . API belgeleri örnekleri ile başvuru kitaplığı içeren Bu, Microsoft Visual C ++ (veya Visual C ++ 9.0) iki tatlar mevcuttur: Microsoft Visual Studio parçası ve bir bağımsız olarak "Express Edition" bir ürün olarak.


Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder