30 Temmuz 2015 Perşembe

Çin Malı Android MT65XX USb Driver Yükleme


   Çin Malı Android MTK65XX yani MT65XX telefonların bilgisayarla bağlantı sırasında çıkan bilinmeyen aygıt uyarısı için telefonu bilgisayara tanıtmak adına vereceğim USB driver dosyasını tanıtarak rahatlıkla yükleyebilirsiniz. Sürücü indirme linki anlatım içerisindedir.

   Bilgisayarınıza kablo yardımı ile bağladığınız MT65XX sürücülü telefonun Usb sürücüsünü yüklemek için aşağıdaki adımları uygulayın.

  • Şu Linkten MT65XX Driver Sürücü Dosyasını İndirin. Dosya Sekmesinden İndir'e Basın.
  • Winrar içerisindeki MT65XX klasörünü masaüstüne çıkartın.
  • Bilgisayarımın içerisine girip sağ tıklayın.
  • Özelliklere girin ve sol kısımda bulunan Aygıt Yöneticine girin ve Telefon bağlı halde iken çıkan Bilinmeyen Aygıt-Unknow Device'a sağ tıklayın Sürücü Yazılımını Güncelleştire basın.
  • Sürücü Yazılımı İçin Bilgisayarımı Tara seçeneğine basın ve GÖZAT'a basın.

Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif  Etmeyi Unutmayınız!

Samsung S3 S4 Mini Telefona Format(Reset) Atma Şifremi Unuttum


    Bir çok akıllı telefon kullanıcısının başına gelmiştir kullanıcı adı (e-posta) şifresini unutma veya ekran kilidini açamamak telefon açılmaması şifre istemesi gibi. Böyle bir durumda Telefon sizden Kullanıcı adı ve şifre isteyecektir ve sadece acil aramalara izin verecektir. Reset atma kodu veya fabrika ayarlarına dönme ile düzeltemediğiniz yazılım sorunlarını da çözebileceğiniz yöntemdir. Aşağıda Detaylı olarak anlatılmıştır.

   Bu kullanıcı adı ve şifreniz sizin Gmail hesabınız yani Google Hesabınız olmaktadır. Bunu hatırlayamadığınız taktirde tek çözümünüz telefonunuza Hard Format Atmanızdır. Bu şekilde telefonunuzu ilk açtığınız hale getirebilir yeniden tüm bilgilerinizi girebilirsiniz. Ancak unutmayın bu şekilde yapılan işlemler bütün verilerinizi silinecektir Hafıza Kartı ve Sim Kart hariç.

   Öncelikle böyle bir durumda iseniz Samsung S3 S4 yada Mini modellerinde daha doğrusu çoğu modellerde diyebiliriz Android Marka Telefonlara Format Atmayı yani Hard Reset yapmayı aşağıda sizlere anlatacağım.

   Öncelikle şunu işlemleri yapmanız zorunludur aksi takdirde telefonunuz zarar görebilir.
Telefonunuzun şarj durumu %70 üzerinde olmasına dikkat edin.
Telefonunuzda bulunan tüm verileri ve gerekli dosyaların bir yedeğini alın veya bir usb flash belleğe depolayın.Bazen resetleme işlemleri sırasında yapılan fazla deneme nedeni ile telefonda ki veriler ilk satış tarihinde ki halini alabiliyor ve telefon kilitleniyor.

NOT : Bu işlemi yapmayı bilmiyorsanız kendiniz uğraşmayın bilen birine ve bir telefon satış noktasında bir yetkiliyle sorununuzu paylaşarak yardım isteyin!!!

Android Samsung S3 S4 Mini Marka Model Telefonları Sıfırlama (Hard Formatlama) İşlemi Nasıl Yapılır;
  1. Öncelikle Telefonunuzu Kapatmanız Gerekmekte,
  2. Ardından Kapalı durumda iken Home Ses Açma ve Tuş Kilitleme Yani Power Tuşuna Basmanız gerekmekte. Yani bu üç tuşa aynı anda basıyorsunuz.
  3. Ancak Burada Dikkat etmeniz gereken Samsung Yazısını Görür görmez Ses  Açma Home yani Ana menüye döndürme tuşu ve Power (Açma) Tuşundan elinizi çekiyorsunuz. Basıklarınızdan elinizi çekin kısacası.
  4. Birkaç saniye bekledikten sonra sırt üstü yatmış şekilde Adroid simgesi ekrana gelecektir. Bu Ekranda biraz bekledikten sonra açılan ekranda sadece iki seçenek işinize yarayacak. 
  5. İlk önce Ses açma ve kapatma tuşlarını kullanarak wipe data/factory reset yani fabrika çıkış ayarlarına dönme seçeneğinin üzerine geliyoruz.
  6. Ardından Bazı Samsung modellerinde Ok tuşu Power'dır bazılarında ise Home tuşudur. Genelde Tuş kilitleme yani power(Güç) tuşunu kullanarak wipe data/factory reset menüsüne giriş yapıyoruz.
  7. Açılan ekranda Yes -- delete all user data denilen satıra ses kısma tuşuna basarak iniyoruz.
  8. Yine Power tuşu ile veya home ile (bazı benzeri telefon modellerinde ise ses açma kapatma tuşu ve power kullanarak girildiğini belirtmek isterim) formatlama yani sistem geri yüklemeyi başlatıyoruz.
  9. Birkaç yazı gördükten sonra reboot system now ın üzerinde iken onaylama tuşu power'i kullanarak telefonu yeniden başlatıyoruz.
   İşlemimizi bu şekilde tamamlamış olup Gmail hesabımıza da bir bilgisayar yolu ile şifremi unuttum adımlarını gerçekleştirerek şifremizi almaya çalışıyoruz ki eğer rehberlerimiz ve bazı dosyalarımız Google amcadan geri yüklenmesi için telefonumuzdan gene yeniden oluşturduğumuz şifre ile giriş yapıp bu bilgilere ulaşalım dimi.

   Telefonumuzu formatladığımıza göre bunu kendimize bir ders görüp Google Hesabının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlamış oluyoruz. Kolay Gelsin. Telefon bu işlemden sonra ilk açılışında biraz yavaş çalışabilir.Birde telefonunuzun hızının yavaş olması sorununu çözmek için telefonunuzu kapatıp bıraz bekleyin ve açın ekran ışığı yandığı anda iki ön kısımda ki home tuşu hariç iki tuşa birlikte basıp ses kapatma tuşuna basılı tutun ve bıraz bekleyin ekranın kapanıp açılmışsyaptığınız işlem doğrudur demektir.Eğer ekranda her hangi kapanda falan yoksa format(resetleme) işlemini bilen bir kişiye tekrar yaptırın.



Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif  Etmeyi Unutmayınız!

Blogger Tab Sistemi CSS3 Menü


   Yayın içerisinde çok şık ve kullanışlı bir tab sistemi menü.Her yazınızda kullanabileceğiniz ve uzun yazılarda da konuyu kısalmak içinde uygun bir özellik.Açıkcası kullanış konusunda çok seçenek olması işimizi kolaylaştırabiliyor.

   Kullanımı konusunda bilgi vermek gerekiyorsa yapacak olduğunuz işlem şöyledir;
Yeni makale hazırlarken bu menüyü kullanacaksanız zaman HTML kısmına tıklayarak kodları ekleyip HTML kısmında iken düzenlenecek yerleri düzenleyin ve yazınıza Oluştur kısmından devam edin.Yada yeni başlayanlar için kolaylık olsun diye kodları not defterine ekleyin düzenleyip sonra HTML kısmından kodları ekleyin.
Kodlarda bozulma olursa altta ki butona tıklayarak kodları bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

<style type="text/css">
judul {color: #fff;
margin-bottom: .5em;
font-size: 1.7em;
font-weight: bold;
text-shadow: 0 1px 0 rgba(0,0,0,1);
}
.slides {position: relative;
width: 500px;
height: 250px;
overflow: hidden;
box-shadow: 0 0 10px rgba(0,0,0,.5);
border-radius: 5px;
background: #333;
border: 1px solid rgba(255,255,255,.1);
margin:0 auto;
}.slide {position: absolute;
width: 100%;
height: 100%;
left: 0;
top: 0;
}.content {position: absolute;
width: auto;
transform: translateX(-100%);
top: 0;
opacity: 0;
padding: 20px;
transition: transform .5s ease-out, opacity 1s ease-out;
}.content p {font-size: .85em;
color: #fff !important;
}input[type=radio] {display: none;
}label {display: block;
position: absolute;
bottom: 0;
line-height: 3em;
width: 25%;
text-align: center;
cursor: pointer;
font-size: .8em;
z-index: 50;
color: #fff;
text-shadow: 0 1px 0 rgba(0,0,0,.25);
font-weight: bold;
background: rgb(135,224,253);
filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#87e0fd', endColorstr='#05abe0',GradientType=0 );}.slide:nth-child(2) label {margin-left: 25%;
}.slide:nth-child(3) label {margin-left: 50%;
}.slide:nth-child(4) label {margin-left: 75%;
}input[type=radio]:checked ~ .content {transform: translateX(0);
opacity: 1;
}input[type=radio]:checked + label {background: #333;color: #ccc;text-shadow: none;}</style>
<div class="slides">
<div class="slide">
<input id="slide1" name="slideshow" type="radio" /><label for="slide1">CSS</label>
<div class="content">
<judul>CSS</judul>
<p>CSS adalah bagian dari sebuah website yang khusus dibuat untuk mengatur tampilan sebuah website. Kita dapat mengontrol isi (konten) dan tampilan secara terpisah.</p>
</div>
</div>
<div class="slide">
<input id="slide2" name="slideshow" type="radio" /><label for="slide2">HTML</label>
<div class="content">
<judul>HTML</judul>
<p>HTML yang singkatan dari HyperText Markup Language merupakan sebuah bahasa markup yang digunakan untuk membuat sebuah halaman web, menampilkan berbagai informasi di dalam sebuah Penjelajah web Internet dan formating hypertext sederhana yang ditulis kedalam berkas format ASCII agar dapat menghasilkan tampilan wujud yang terintegerasi.</p>
</div>
</div>
<div class="slide">
<input id="slide3" name="slideshow" type="radio" /><label for="slide3">JQUERY</label>
<div class="content">
<judul>JQUERY</judul>
<p>jQuery adalah librari atau kumpulan kode JavaScript siap pakai. Keunggulan menggunakan jQuery dibandingkan dengan JavaScript standar, yaitu menyederhanakan kode JavaScript dengan cara memanggil fungsi-fungsi yang disediakan oleh jQuery. JavaScript sendiri merupakan bahasa Scripting yang bekerja disisi Client/Browser sehingga website bisa lebih interaktif.</p>
</div>
</div>
<div class="slide">
<input id="slide4" name="slideshow" type="radio" /><label for="slide4">JAVA SCRIPT</label>
<div class="content">
<judul>JAVASCRIPT</judul>
<p>JavaScript merupakan bahasa pemrograman berbasis client, artinya bahasa ini berjalan pada sisi browser pengguna (user) dan bukan pada server. Salah satu keuntungan dari bahasa ini adalah ringan karena berjalan pada masing-masing browser dan pekerjaan tidak di bebankan pada server. Jika di akses oleh 1000 orang maka setiap beban akan di tanggung oleh masing-masing browser, bukan server yang menanggung eksekusi 1000 pengakses tersebut.</p>
</div>
</div>
</div>
Kodlar içerisinde düzenlenecek yerleri farklı renklerle belirledim.



GizleGöster



CSS
CSS adalah bagian dari sebuah website yang khusus dibuat untuk mengatur tampilan sebuah website. Kita dapat mengontrol isi (konten) dan tampilan secara terpisah.

HTML
HTML yang singkatan dari HyperText Markup Language merupakan sebuah bahasa markup yang digunakan untuk membuat sebuah halaman web, menampilkan berbagai informasi di dalam sebuah Penjelajah web Internet dan formating hypertext sederhana yang ditulis kedalam berkas format ASCII agar dapat menghasilkan tampilan wujud yang terintegerasi.

JQUERY
jQuery adalah librari atau kumpulan kode JavaScript siap pakai. Keunggulan menggunakan jQuery dibandingkan dengan JavaScript standar, yaitu menyederhanakan kode JavaScript dengan cara memanggil fungsi-fungsi yang disediakan oleh jQuery. JavaScript sendiri merupakan bahasa Scripting yang bekerja disisi Client/Browser sehingga website bisa lebih interaktif.

JAVASCRIPT
JavaScript merupakan bahasa pemrograman berbasis client, artinya bahasa ini berjalan pada sisi browser pengguna (user) dan bukan pada server. Salah satu keuntungan dari bahasa ini adalah ringan karena berjalan pada masing-masing browser dan pekerjaan tidak di bebankan pada server. Jika di akses oleh 1000 orang maka setiap beban akan di tanggung oleh masing-masing browser, bukan server yang menanggung eksekusi 1000 pengakses tersebut.



Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif Etmeyi Unutmayınız!

26 Temmuz 2015 Pazar

Masaüstü için Windows Phone uygulaması


PC'nizle eşitleyin
Müzik, fotoğraflar, videolar ve daha fazlasını bilgisayarınızla eşitlemek üzere, masaüstü bilgisayarlar için yenilenmiş ve iyileştirilmiş Windows Phone uygulamasını yükleyin ya da bu uygulamaya yükseltin.

Gereksinimler

Masaüstüne yönelik Windows Phone uygulamasını yüklemek için şunlara ihtiyacınız vardır:
• Windows 7 veya Windows 8 çalıştıran bir PC
• Windows Phone 8

* Masaüstüne yönelik Windows Phone uygulaması Windows RT'de çalışmaz.

Özellikler

Windows masa üstüne yönelik Windows Phone uygulaması şunları kolaylaştırır:
• Var olan Apple iTunes kitaplığınız ya da Windows Kitaplıklarınız'daki müzik, fotoğraf, film, televizyon programı ve pod yayınlarını Windows Phone 8'e eşitleme.*
• Telefonunuzla çektiğiniz fotoğraf ve videoları otomatik olarak PC'nize aktarma.
• Telefonunuzdaki boş alanın hiçbir zaman bitmemesi için bir bakışta her bir içerik türüne yönelik ne kadar alan kullandığınızı görme.
• Çalma listelerinizi telefonunuza alın.
• Zil sesi olarak çalışacak şarkıları bulma ve telefonunuza ekleme.

* Korunan (DRM) bazı medya dosyaları PC'niz ve Windows Phone'unuz arasında kopyalanamaz.



Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif  Etmeyi Unutmayınız!

Windows Phone8 Sıfırlama ve Sıfırlama Sonrası Kurulum


   Buradaki tüm işlemler uygulanarak anlatılmış ve bilgi amaçlı sizlerle paylaşılmıştır. Yapmak yada yapmamak size kalmış.İşlem sırasında oluşabilecek problemlerin sorumluluğunun tamamen kendinize ait olduğunu lütfen unutmayın..

Şimdi sizlere sıfırlama ve sonrasında kayıpsız bir kurulum nasıl yapılır aktarmaya çalışacağım.İlk olarak Sıfırlama yapmadan önce yapılması gereken olmazsa olmazlar var, dilerseniz bunları madde olarak sıralayalım

Ayarlar- Yedekleme -uygulama listesi ve ayarlar için yedekleme açık değilse açıyoruz ve yedek alıyoruz. Yedekleme zaten açık ise tekrar son hali ile yedek alıyoruz.
• Şuan için tam anlamıyla bir yedek alma programı olmadığı için, Telefonumuzu bilgisayara bağlayıp müzik, fotoğraf klasörünü, ( kaydedilen fotoğraf, ekran alıntısı ) video, zil seslerini kopyala yapıştır ile bilgisayara yedekliyoruz
• Telefonumuzun şarjı %70 ve üzeri seviyelerde olmalı, değilse bu seviyelere çıkana kadar bekliyoruz
• Şarjımız tamamsa, telefonun bilgisayar, şarj cihazı ile ilgisini kesiyoruz.Ve eğer elektri ile şarja takılı ise de elektrikle bağlantısını kesin yani şarjdan çıkarın.
• Şimdi menüden Ayarlardan, Hakkında dan, Telefonu sıfırla seçip sıfırlama işlemine geçiyoruz

   Sıfırlama işlemi süresi telefonun doluluğuna göre değişiklik gösterebilir. Her hangi bir aksilik oluşmazsa 10 ile 30 dakika arasında bitecektir

   Sıfırlama işleminden sonra telefon açılacak içerik olarak aldığınız ilk gün ki haline dönecektir. Bu aşamadan sonra izleyeceğiniz adımlar önemli.

   Kurulumda cihaz, Microsoft hesabını girip aynı gün tarihli yedekleme geri yükleme yapabilmesi için o an şebeke internetine ihtiyaç duymaktadır, şebeke internetiniz yoksa uygulamalar otomatik yüklenmez, ayarlar geri gelmez, uygulamaları kendiniz pc üzerinden satın alma geçmişinden tek tek yüklemek zorunda kalırsınız. Sadece rehberiniz ve ofice dosyaları, one note notları geri gelir.

   Şebeke internetimiz varsa ve yedek geri yüklemeyi seçtiysek ayarlar ve uygulama listeniz microsoft hesabında yedekli olduğundan kaybolma riski yoktur..

Dilerseniz kuruluma başlayalım,

Telefonumuz açıldıktan sonra ilk karşılaşacağımız ekrandan Başla diyerek devam ediyoruz
   Otomatik olarak Türkçe dil seçili değilse siz Türkçe dil seçeneğini seçerek "İleri" tuşuna basarak devam edin.
   "İleri" tuşuna bastıktan sonra karşınıza kullanım koşullarını kabul edip etmeyeceğinizi soran bir ekran geliyor burada "Kabul Et" butonuna tıklayarak devam ediyoruz.
   Daha sonra size üç ayrı telefonunuzu ayarlama seçeneği sunuyor.Biz "Önerilen" seçeneğine tıklayarak devam ediyoruz.
   Konum bilgilendirme işaret,saat,tarih gibi ayarlarınız doğru ise "İleri" diyoruz eğer doğru değilse saat ve tarihinizi ve konum ayarlarınızı yaptıktan sonra "İleri" butonuna tıklıyoruz.
   Oturum aç deyip Microsoft hesap bilgilerimizi giriyoruz ve ipuçları  gönderilmesi için alttaki sekmeyi işaretleyip oturum açıyoruz.
   Şimdi Yedekleme ve geri yükleme ekranında Windows Phone adındaki yedeği geri yüklemek için seçiyoruz ileri diyoruz, kısa bir süre bekletip ayarları ve uygulama listesini yükleyecek.. Temiz bir başlangıç yapmak isterseniz Geri yükleme! yi seçiyoruz.
   Nokia Lumia kullanıcıları Nokia geliştirme programına katılım için sekmeyi işaretleyip kabul et diyoruz ve cihazımız açılıyor.
   Şimdi cihaz tüm uygulamaları geri yükleyeceğinden bol miktarda internete ihtiyaç duyacak, paket veriniz gitmesin diyorsanız wifi varsa hemen wifi ye bağlanın. ileri düzeyden kilit ekranı devreye girince bağantı kesilmemesi için ayar yapın ve uygulamaların yüklenmesini bekleyin. Uygulama yüklenmesi bitiminde artık kullanmaya başlayabilirsiniz. Bazen isimsiz uygulamalar ilgilenmeniz gerekiyor diye ikaz verebilir onlar sizin yükleyip sildiğiniz uygulamalar olduğundan üzerine basılı tutup iptal etmeniz gerekebilir panik yapmayın.. Haritayı, kopyala yapıştır ile aldığınız yedekleri geri yüklemeyide unutmayın.

NOT : Nokia Lumia 920 modellerinde bu anlatımda ki işlemleri yapmayın.Çünkü genelde sıfırlama ve geri yükleme sırasında kullanıcılarına büyük sıkıntılar verebiliyor.


Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif  Etmeyi Unutmayınız!

Lumia 950 ve Lumia 950 XL Teknik Özellikleri


Lumia 950 (Talkman)
  • Mat Beyaz ya da siyah polikarbonat gövde
  • 5.2 inç WQHD (1440×2560) OLED ekran
  • Snapdragon 808, 64-bit Hexa core
  • Windows Hello destekli İris tarayıcı (kızılötesi)
  • 3GB RAM
  • MicroSD kart yuvası ile dahili 32GB depolama
  • 20MP PureView arka kamera
  • 5MP Geniş açılı ön kamera
  • 3000 mAh çıkarılabilir pil
  • Flip kapakla Qi kablosuz şarj desteği
  • USB Type-C
Lumia 950 XL (Cityman)
  • Mat Beyaz ya da siyah polikarbonat gövde
  • 5.7 inç WQHD (1440×2560) OLED ekran
  • Snapdragon 810, 64-bit Octa çekirdekli
  • Windows Hello destekli İris tarayıcı (kızılötesi)
  • 3GB RAM
  • MicroSD kart yuvası ile dahili 32GB depolama
  • Üçlü LED flaş ile 20MP PureView arka kamera
  • Siyah kamera bölmesinin çevresinde 1mm gümüş halka
  • Alüminyum yan butonlar
  • 5MP Geniş açılı ön kamera
  • 3300 mAh çıkarılabilir pil
  • Entegre Qi kablosuz şarj
  • USB Type-C
   Yukarıdaki bilgiler Windows Central  tarafından, görgü tanıklarının verdiği bilgiler, sızan iddialar ve Microsoft’un iç yazışma belgelerinden sızan bilgiler dikkate alınarak Lumia 950 XL için oluşturulan bilgi kombinasyonudur.

   Windowscentral şef editörü Daniel Rubino’nun da bizzat gördüğü ve farklı görgü tanıklarının belirttiklerine göre öne çıkan ve tahmin edilen özellikler ise şu şekildedir:
  • Çok ince (7-8mm) ve hafif
  • Görenlerinlerşn belirttiğine göre oldukça ince çıkarılabilir bataryaya sahip
  • Oldukça çekici bir tasarım
  • Verizon Lumia 928 ve Lumia 830 (kamera muhafazası) birleşimi bir tasarım
  • Tamamen kare çizgiler
  • Ön cam tüm ön olmayan kavisli ekran kapakları
  • Güç düğmesi ile ayrılmış ses açma ve kapama  tuşları
  • Özel kamera düğmesi
   İki telefonun da Eylül ayında Berlin’de düzenlenecek olan IFA konferansında kamuoyuna sunulacağına inanılıyor. Telefonların gerçek satış tarihi büyük olasılıkla Ekim / Kasım ayları içinde başlayacak.  Ancak, Talkman büyük olasılıkla bir kaç hafta sonra satışa sunulacak.



Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif  Etmeyi Unutmayınız!

Windows 10 PC Yapı 10240 için güncelleme yayınlandı


   29 Temmuz’a günler kala Windows Insider programına katılan kullanıcılar için sunulan Windows 10 Insider Önizleme sürümü için güncellemeler yayınlanmaya devam ediyor. Windows 10 Yapı 10240 için üçüncü güncelleme bugün indirilebilir duruma getirildi.

   Güvenlik güncellemesi, iyileştirme güncellemesi ve bugün yayınlanan KB3074679 kodlu güncellemenin 64 bit sistemler için Microsoft hesabı için kimlik doğrulama sisteminde iyileştirmeler içerdiği belirtiliyor. Ayrıca son güncelleme; Intel HD ekran kartı sürücülerini güncellerken, Windows Defender için dosyalar ekliyor.


Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif  Etmeyi Unutmayınız!

25 Temmuz 2015 Cumartesi

Snapchat - Android İçin Anlık Resim Ve Video Paylaşma Uygulaması


Hızlı ve eğlenceli mobil sohbetin tadını çıkarın! Fotoğraf veya video çekin, başlık ekleyin ve bir arkadaşınıza gönderin. Buna bakacak ve gülecekler ve sonra bu Snap ekrandan kaybolacak - bir ekran görüntüsü almadıkları sürece!
Ayrıca gününüzü tüm arkadaşlarınızla paylaşmak için, bir Snap'i bir dokunuşla Hikayenize ekleyebilirsiniz.

En iyi sohbetler, iki arkadaş da hazır bulunduğunda gerçekleşir; bu yüzden, arkadaşınız Sohbetinizde Hazır olduğunda size haber vereceğiz; böylece, tüm dikkatinizi birbirinize verebilirsiniz. Ve her ikiniz de Hazır iseniz, canlı video paylaşmak ve yüz yüze Sohbet etmek için basılı tutmanız yeterlidir! 

Lütfen dikkat: Snap'ler, Sohbetler ve Hikayeler kullanım süreleri sona erdiğinde hizmetlerimizden silinse de, alıcıların ekran görüntüsü alarak veya resim yakalama cihazı kullanarak mesajı yakalayıp kaydetmesini engelleyemez.



Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin.
Not: Gelen Maili Aktif  Etmeyi Unutmayınız!

Djay FREE - DJ Mix Remix Music


   Spotify veya kendi müzik sevdiğiniz şarkıları remix, müzik karıştırın bu ücretsiz DJ mikser ile harika karışımları yapmak. Turntable Eğer bir profesyonel DJ veya bir başlangıç ​​olduğunu hava üzerinde Mix vurur.
Djay ÜCRETSİZ Tanıtımı - Dünyanın en çok satan DJ uygulaması şimdi Android ücretsiz!

   djay tam özellikli DJ sistemine Android cihazınızı dönüştürüyor. Sorunsuz Spotify ile entegre ve cihazınızdaki tüm parçalar, djay size mix ve anında en sevdiğiniz şarkıları ve çalma listelerini remix doğrudan erişim sağlar. Sen, canlı performans döngüler oluşturmak ve gerçek zamanlı olarak çarpıcı FX uygulayabilirsiniz. Eğer profesyonel karıştırma ya da sadece müzik oluşturmak için seven bir acemi olsun, djay size Android cihazı en sezgisel ve güçlü karıştırma deneyimi sunuyor.

ÖZELLİK SEÇMELER

• Spotify entegrasyonu
• mix ve anında milyonlarca parçayı remix
• Müzik kütüphanesi entegrasyonu (tüm dosyaları karıştırmak ve kendi remix oluşturmak, Google'a erişim yok Play Müzik)
• Maç: Yankı Nest tarafından desteklenmektedir akıllı şarkı tavsiye motoru. Akıllı şarkı önerileri ile en sevdiğiniz parçaları bir remix oluşturun. Müzik seçimi ve karıştırma daha kolay ve daha eğlenceli olmamıştı.
• Ses FX: Flanger, Phaser, Echo, Gate, Bit Kırıcı (kendi ses oluşturmak)
• Karıştırıcı, Tempo, Pitch-Bend, Filtre ve EQ kontrolleri
• Döngü & Cue Noktaları
• Tek Turntable portre modu
• Gelişmiş zaman germe (gerektiren dört çekirdekli Nexus cihazı)
• Otomatik yendi ve tempo algılama
• Otomatik Kazanç (sol pikap ve sağ pikap arasında aynı ses seviyelerinde sorunsuz karıştırma sağlar)
• Temel tüm ses formatlarını destekler
• Bluetooth cihazları için destek
• MIDI Kontrolörleri ve ses arabirimleri (Pioneer DDJ-WeGO3, karşı spin BeatPad) desteği



Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif   Etmeyi Unutmayınız!

Arkadaşlar sitemize üstteki e-posta aboneliğini kullanarak bütün yeni konulardan haberdar olabilirsiniz ayrıca desteklerinizi esirgemeyin.
Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz bizim için önemli ve değerlidir!!!

22 Temmuz 2015 Çarşamba

Samsung Android Telefondan İnternete Girme Ayarları 3G Açma Nasıl Yapılır


   Samsung veya herhangi bir Android işletim sistemli akıllı telefonunuzdan internete giremiyorum veya ayarlarını yapmak istiyorum diyorsanız. Avea Vodafone Turkcell'de Android Telefonun internet ayarları veya SMS ile Turkcell Avea Vodafone 3G açma nasıl yapılır diye merak ediyorsanız aşağıdaki adımları Tüm Android telefonlarınızda gerçekleştirebilirsiniz.

   Öncelikle telefonunuzda yeterli bakiye veya internet paketi bulunması gerekmektedir. Ayrıca Facebook veya Twitter Paketi satın aldıysanız Android telefondan Facebook'a veya Twitter'a girme ayarlarını nasıl yapabileceğiniz konusunda yardımcı olacağım.

   Kullandığınız operatör ne olursa olsun eğer bulunduğunuz bölgede yeterli derecede sinyal alabilmeniz gerekmektedir. 3G servisleriniz genellikle açık olur ancak açık değilse de tüm operatörlerde 3G servislerini Açma konusunda bilgiler vereceğim.

   Her ne yaptıysanız Android Telefondan İnternet'e Girmeyi yapamadıysanız yapmanız gerekenler şu şekilde sıralanmaktadır.

  •    Öncellikle telefonunuzdan Uygulamalar menüsünden Ayarlar simgesine dokunalım. Kablosuz ve Ağlar Bölümü içerisinden Diğer kısmına giriş yapalım. Mobil veri yada Veri olarak bulunan seçeneği etkinleştirelim. (Yoksa internet bağlantısı etkinleşmez.)
  •  Ayrıca internet ayarlarınızı 3G bağlantı üzerinden sağlamak için ve bulunduğunuz yerdede 3g servisi var ise Tercih Edilen Ağ Türünü UMTS GSM yada WCDMA GSM olarak yani otomatik olarak seçmeniz gerekebilir. (Bu şekilde WCDMA yani 3G GSM'de Edge anlamına gelir 3G varsa bulunduğunuz alanda 3G yi kullanır telefon yoksa Edge bağlantıyı. Ama 3G daha yavaştır.)
  • Daha sonra Erişim Noktası Adları Bölümüne giriş yapalım ve Seçenekler Butonuna basalım ve alt menüde çıkan Varsayılana Sıfırlaya basalım. 
  •    Daha sonra burada daha önce yapılandırdığınız ayarlarınızda var ise bunlar silinecek ve sadece o anda kullanmakta olduğunuz sim kartın şebekesine ait İnternet Yapılandırma Ayarları telefonunuza yüklenecektir. 
  • Genelde bu ayarlar MMS ve internet olmak üzere iki tane ayardan oluşmaktadır ve siz internet olarak belirtilen APN'ni seçmeniz gerekmektedir. Sağ tarafında seçili olduğuna dair yeşil yada mavi bir nokta belirir.

   Bu şekilde yaptığınızda hattınızda tanımlı olan internet ayarları telefonunuza yüklenecektir ve bu şekilde yaptıktan sonra telefonunuzu birkez uçak moduna geçirip çıkartın yada yeniden başlatın.

   Ardından Şebeke işaretinizin yanında H H+ G 3G E gibi değişik bandlarda internet yayını aldığınızı gösteren simgeleri görürsünüz.

   Hala internet erişimi yapamıyorsanız kullandığınız operatörün müşteri hizmetlerini aramanız gerekebilir.

   Teknik destek alacağınız için ayar yaptırmak istediğiniz telefondan değilde başka bir telefondan müşteri hizmetlerini arayıp ayar yaptırmak istediğiniz telefonun numarasını tuşlamanız gerekmektedir.
Turkcell Avea Vodafone Başka Operatörden veya Sabit Hatlardan Müşteri Hizmetlerini Aramak
Turkcell; 0532 532 0000
Avea; 444 1 500
Vodafone; 0542 542 0000 numaralı hatlardan müşteri hizmetlerine herhangi sabit hatlı veya farklı operatör kullandığınız telefondan arayıp ulaşabilirsiniz.

   Facebook Twitter Paketlerinden İnternete Giriş Yapamıyorum Sorunu
Ayrıca Facebook Twitter paket kullanıcıları için bu ayarları gerçekleştirdikten sonra telefonlarındaki internet tarayıcılarından Twitter için m.twitter.com Facebook için m.facebook.com adresleri ile giriş yapabilirler.

   Ancak yinede giriş yapamazsanız Facebook twitter paketlerine özel internet yapılandırma ayarları yani APN'leri almaları gerekmektedir buda müşteri hizmetleri üzerinden gerçekleştirilebilir. Bu ayarları aldıktan sonra yukarıda bahsettiğim gibi Erişim Noktalarından yeni almış oldukları APN yani internet erişim noktasını seçmeleri ve tekrardan telefonu yeniden başlatmaları veya Uçak moduna bir kez girip çıkmaları yeterli gelecektir.

Telefondan 3G Servisi'ni Kullanmak için Yapılması Gerekenler

    İnternet Bağlantınız sadece E sembolü ile bağlanıyorsa ya bulunduğunuz bölgede 3G bağlantı yoktur yada Telefonunuzdan Bağlantı türünü Çift Mod olarak seçmeleri gerekmektedir. Yukarıdaki anlatımda nasıl yapıldığı mevcuttur. Bazen 3G servislerinin kapalı olmasından dolayı internet hızınız düşük hızlı Edge bağlantı üzerinden gerçekleşir. Bu sebeple yapmanız gereken bulunduğunuz operatördeki hattın 3G servisini açmaktır. Bunları Müşteri hizmetlerinden veya Operatörünüzün Web sayfasından Online işlemler menülerinden Hat ayarları veya servis ayarları bölümlerinden gerçekleştirebilir yada SMS ile Servis aktivasyonunu gerçekleştirebilirsiniz.

   Atmanız gereken SMS'ler ise şu şekildedir;
Turkcell Vodafone Avea 3G Servisini Açma Mesaj SMS Atma Kodu
Avea; 3G yazıp 5555'e
Vodafone; 3G 3636'ya
Turkcell; 3G 7777'ye

Atarak gelecek mesajdan sonra 3G servisiniz aktive olacaktır. Ancak kullanabilmek için telefonunuzu Uçak moduna alıp çıkmanız veya yeniden başlatmanız gerekebilir.

VK - Android Için VKontakte Sosyal Ağ Uygulaması


   Popüler sosyal ağ uygulamaları arasında gösterilen VKontakte’ın Android sürümüdür. Daha çok Rusya ve Ukrayna’daki kullanıcılar arasında kullanılan sosyal ağın Android uygulaması ile VK.com’un tüm özelliklerini mobil cihazınızdan kullanabilirsiniz.

   VKontakte’ın Android akıllı telefon kullanıcılar im çin geliştirilen sürümünde sosyal ağın tüm işlevlerine mobil cihazdan kolayca erişebiliyor. Haberden mesajlara, fotoğraflardan videolara tüm içeriği web sitesine gitmeden takip edebiliyorsunuz.

   Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde VKontakte’ın tüm özellikleri arasında hızlıca geçiş yapabilirsiniz. VK hesabınıza giriş yaparak profilinizi görüntüleyebilir ve güncelleyebilir, haber akışınızı takip edebilir, paylaşılan müzik, fotoğraf ve videoları görüntüleyebilir, beğendiğiniz gönderileri favorileriniz olarak işaretleyebilirsiniz. Ayrıca sohbet bölümünden arkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz.

   NOT : Kayıt işleminde hatalar verebiliyor.Bu yüzden ilk kayıt olurken hata aldıysanız bıraz bekleyerek tekrar deneyin.

VKontakte’ın resmi Android uygulamasının 3.14 sürümünde şu özellikler de eklenmiştir:

  • Parola kurtarma seçeneği eklendi.
  • Bildirim panelinde oynatma kontrolleri
  • Mevcut oynatma listesini görüntüleme
  • Albüm resmini kaydırarak şarkı değiştirme

İNDİRME SEÇENEKLERİ:
Altta ki butonlardan telefonunuza uygun uygulamayı indirebilirsiniz.




Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif  Etmeyi Unutmayınız!

21 Temmuz 2015 Salı

Android Için Facebook Video İndirme Ve İzleme Uygulaması


VideoDownloader bilgisayarda bile indirme işleminin karışık olduğu Facebook videolarını Android cihazınızda izlemek ve indirmek için kullanabileceğiniz bir Android Facebook video indirme uygulamasıdır.

Program Facebook video indirme işlemi için size kolay bir yol sunar. VideoDownloader sayesinde birkaç dokunuş sonrası Facebook videolarını mobil cihazınıza indirerek internet olmadığı zamanlarda bu videoları seyredebilirsiniz. Bunun yanında programın sunduğu Facebook video izleme aracı ile videolarınızı akıcı bir şekilde oynatabilirsiniz.

VideoDownloader haber akışındaki videoları, kendi videolarınızı, Facebook arkadaşlarınızın videolarını ve katıldığınız gruplardaki videoları izlemenize imkan verir. Program toplu indirme desteğine sahiptir ve dilediğiniz videoları seçerek tek dokunuşla arka arkaya indirmenize yardımcı olur.


Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif Etmeyi Unutmayınız!

ISO To USB - USB'den Format Atma Programı


ISO to USB kullanıcılara Windows kurulum USB'si hazırlama yani bootable USB oluşturma konusunda yardımcı olan bir iso yazdırma programı.

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir Windows kurulum USB'si hazırlama programı olan ISO to USB temel olarak bilgisayarınızda oluşturduğunuz iso formatındaki kalıp dosyalarını USN flash belleklerinize ve taşınabilir hard disklerinize yazdırmanızı mümkün kılıyor. iso dosya formatı aslında geniş kapsamlı arşiv dosyalarını ifade etmektedir. Bu arşiv dosyaları içerisine genellikle CD veya DVD gibi optik medyalardaki dosyalar sıkıştırılıyor. Sonrasında ise bu iso kalıpları başka disklere yazdırılıyor ve CD ve DVD'ler kopyalanabiliyor. Bir iso kalıbı oluşturmak için CD/DVD gibi medyalardaki dosyaları kullanabileceğiniz gibi bilgisayarınızdaki dosyaları da iso arşivi içerisine alabiliyorsunuz. Böylece bilgisayarınızdaki dosyaları da optik medyalara iso kalıpları aracıyla yazdırabiliyorsunuz. Böylelikle kolay biçimde USB'den format atma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

ISO to USB hazırladığınız veya sahip olduğunuz iso dosyalarını sadece optik medyalar haricinde USB depolama birimlerine de yazdırmanıza imkan veriyor. ISO to USB ile standart iso kalıplarının yanısıra önyüklenebilir Windows kurulum CD/DVD'lerinin iso kalıplarını da USB disklerinize yazdırabiliyorsunuz. Bu sayede USB diskinizi kullanarak bilgisayarında Windows kurulumu yapabiliyorsunuz.

ISO to USB'nin özellikleri :

BOOTMGR ve NTLDR boot modları desteklenmekte
FAT, FAT32, exFAT, NTFS dosya sistemleri desteklenmekte
Kolay ve anlaşılır arayüz

Başarısız önyüklenebilir USB diski oluşturursanız, bazen USB disk kullanılamaz olacak, onu kurtarmak için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
USB diskinizi takın. 
(a) Win8 için basın klavye "Windows tuşu" + X birlikte, Hızlı Erişim Menüsünü açmak "Disk Yönetimi" seçeneğini seçin. . (Ya Windows 8.1, kullanıcıların bu hızlı erişim menüsünü getirmek için Başlat düğmesini sağ tıklayabilirsiniz) 
"Sistemde" Denetim Masası ", (b) Win7 / Vista için," Başlat "a tıklayın ve ardından ve Güvenlik Administrative Tools "tıklayın" ", ve sonra çift tıklatın" Bilgisayar Yönetimi ". "Bilgisayar Yönetimi" konsol ağacında, "Disk Yönetimi". Tıklayın "Depolama" genişletmek 
, WinXP (c) "Başlat" a tıklayın ve ardından "Denetim Masası", "Performans ve Bakım", "Yönetimsel Araçlar'ı tıklatın "Bilgisayar Yönetimi", ve sonra çift tıklatın ". "Bilgisayar Yönetimi" konsol ağacında, "Depolama" genişletmek "Disk Yönetimi" butonuna tıklayınız.
"Disk Yönetimi", USB diskinizi (ayrılmamış alan) sağ tıklatın ve sonra da görünür adım-adım olmalıdır "Yeni Basit Birim", "Yeni Basit Birim Sihirbazı" a tıklayın, hepsi bu.


ISO To USB Sistem Gereksinimleri
Lisans :Ücretsiz
Dil Desteği : İngilizce
İşletim Sistemi : Windows 7//8/XP/Vista
Boyut : 1.65 MB
Sürüm : 1.4
Üretici : ISOTOUSB.com
Kategori : Yazılım,Yardımcı Araçlar,Programlar


Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif  Etmeyi Unutmayınız!

15 Temmuz 2015 Çarşamba

Movavi Video Editor - Video Düzenleme Programı


Movavi Video Editor video dosyalarınızı ihtiyacınıza göre düzenlemek için kullanabileceğiniz bir video editörüdür.

Program bir video düzenleme programında olması gereken temel özellikleri barındırırken birçok kullanışlı ek özelliği de kullanıcılara sunmaktadır.

Video kesme özelliğine sahip program videolarınızın belli bölümlerini, başlangıçlarını ya da bitişlerini keserek videolarınızı kısaltmanıza yardımcı olur. Böylece istenmeyen görüntülerden kurtulabilirsiniz.

Video birleştirme özelliği ile farklı videoları birbirine ekleyebilir ve özel çalışmalar yaratabilirsiniz. Benzer şekilde video ayırma özelliği bir videoyu farklı parçalara ayırmanıza yardımcı olur. Video kırpma aracı sayesinde videolarınızı yeniden ölçeklendirebilir, gereksiz ve boş alanları görüntüden çıkarabilirsiniz.

Programın bu standart özellikler haricinde sahip olduğu ek özelliklerden biri video kaydetme özelliğidir. We kamerası kullanarak video kaydetmenize yardımcı olan Movavi Video Editor bu videoları düzenlemenizi de sağlar. Eğer sadece ses kaydetmek isterseniz Movavi Video Editor mikrofonunuzu kullanarak ses kayıtları almanıza imkan tanır.

Movavi Video Editor sunduğu video efekti ve video filtreme seçenekleri ile profesyonel çalışmalar üretmenize izin verir. Videolarınıza mozaik efekti, bulanıklaştırma gibi efektler ekleyebilir temel renk değerlerini değiştirebilirsiniz. 


Movavi Video Editor Sistem Gereksinimleri
Lisans :Deneme Sürümü (30 gün)
Dil Desteği : İngilizce
İşletim Sistemi : Windows 7//8/XP/Vista/2000
Boyut : 87.68 MB
Sürüm : 9.4.3
Üretici : Movavi LTD
Kategori : Video Düzenleme


Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif  Etmeyi Unutmayınız!

14 Temmuz 2015 Salı

Kopyala Yapıştır İşlemleri için En İyi Windows Pano Programları


   Windows işletim sistemi aslında kendi içerisinde bir pano yöneticisi barındırıyor ancak bu yöneticinin sadece tek bir veriyi kopyalayacak ve daha sonra yapıştıracak kapasitesi olduğu için maalesef çoğu kullanıcının ihtiyacını karşılamakta zorlandığını söyleyebilirim. Bu nedenle pek çok program geliştiricisi, bilgisayarınızın kopyala yapıştır kabiliyetlerini arttırabilecek yazılımlar üretmiş durumdalar.

ClipX

   ClipX, en çok beğenilen kopyala yapıştır programları arasında yer alıyor ve sahip olduğu yeteneklere rağmen çok az yer kaplamasıyla da göz dolduruyor diyebilirim. Sadece metinleri değil, aynı zamanda resimleri ve dosya yollarını da hafızaya alabilen program, kopyalanan verilerin yapıştırılması için arayüzü açma zorunluluğuna da sahip değil. Böylece sadece kısayollardan faydalanarak verilere erişebiliyor ve anında yapıştırabiliyorsunuz.

 Binlerce kopyalanan veriyi saklayabilen ve pek çok kullanıcı seçeneğine sahip olan ClipX, aynı zamanda eklenti desteği sayesinde kabiliyetlerinin geliştirilmesini de mümkün kılıyor.
ClipX
ClipXBasit ve Hızlı Pano Yönetimi Programı
ArsClip

   ArsClip de kullanıcıların beğenecekleri uygulamalardan birisi. Kurulum gerektirmeyen ve HTML kodlarını yahut formatlanmış metinlerin formatını bozmadan saklayabilen program, klavye basışlarını simüle edebiliyor ve böylece yapıştırma işlemini seçtiğinizde klavyenizden o butonlara basılmış gibi bir etki alabiliyorsunuz.

   Genellikle bu klavye emülasyonu sebebiyle tercih edilen ArsClip'in diğer yetenekleri de daha hızlı kopyalama ve yapıştırma işlemlerinin gerçekleştirilmesine imkan tanıyor.
ArsClip
ArsClipGelişmiş Bir Pano Yönetimi Programı
Ditto

    Ditto her ne kadar ilk bakışta çok iyi bir arayüze sahip değil gibi görünmesi sebebiyle soğuk yaklaşılan pano programlarından olsa da, aslında çok derin detaylara ve özelleştirilebilen bir yapıya sahip. Dolayısıyla bilgisayarında tam hakimiyet isteyen kullanıcılar için çok uygun olduğunu söyleyebilirim.

   Ancak programın dikkat çeken bir yanı daha var. Birden fazla bilgisayar arasında pano senkronizasyonu gerçekleştirebilen uygulama, böylece kaç PC kullanırsanız kullanın tüm kopyalanan verilerinize erişerek onları yapıştırabilmenize yardımcı oluyor.
Ditto
DittoÜcretsiz Kopyala Yapıştır ve Pano Yönetimi Programı
xNeat Clipboard Manager

   Biraz daha minimal pano yöneticilerinden hoşlanan kullanıcılar ise xNeat Clipboard Manager programının sadeliğini beğenecekler. Kullanıcılara pek bir opsiyon sunmayan ve sınırlı bir depolama kapasitesine sahip olan program, hızlı bir şekilde çalışıyor, otomatik olarak açılıyor ve hemen yapıştırma işlemlerinin yapılmasını sağlıyor.

Arayüzünde herhangi bir detay olmaması ancak pek çok pano işlemini kolaylaştırması sayesinde denemek isteyebileceklerinizden birisi olduğunu düşünüyorum.
xNeat Clipboard Manager
xNeat Clipboard ManagerPano Yönetimi ve Kopyala Yapıştır Programı


Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif Etmeyi Unutmayınız!

13 Temmuz 2015 Pazartesi

SoftPerfect WiFi Guard - Kablosuz Bağlantı Koruma Programı


   SoftPerfect WiFi Guard, kablosuz ağ koruma ve kaçak internet kullanımını önleme amacıyla kullanabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir wifi koruma programıdır.

   Bilgisayarınızdaki kişisel bilgileri ve verileri korumak için sadece antivirüs yazılımları yeterli olmayabilmektedir. Bir WiFi bağlantı kullanıyorsanız bu kablosuz ağınız dışarıdan müdahalelere açık olabilmektedir. Özellikle farklı bilgisayarların bağlı olduğu kablosuz ağlar olası bir kaçak girişte tehlike altında olabilmektedir. İşte bu nedenle kablosuz ağ koruma ve bu kablosuz ağınızın sürekli takibi ihtiyaç olmaktadır. SoftPerfect WiFi Guard bu noktada size yardımcı olan başarılı bir yazılımdır. 

   SoftPerfect WiFi Guard kablosuz ağınızı sürekli denetler ve herhangi bir tanınmayan cihaz ağınıza erişmeye çalıştığında sizi uyarır. Basit kullanıcı arayüzü sayesinde ileri seviye bilgisayar bilgisi gerektirmeyen program ile her kullanıcı ağ güvenliğini denetleyebilir.

   SoftPerfect WiFi Guard düzenli aralıklarla kablosuz ağınızı taramaktadır. Bu taramalar sırasında eğer ağınıza bağlanmaya çalışan bir cihaz tespit edilirse sizi bilgilendiren program önlem almanızı sağlar. SoftPerfect WiFi Guard ayrıca bağlanmaya çalışan cihazın IP ve MAC adreslerinin yanında farklı detaylarını da size sunmaktadır.

Programın ana özellikleri şunlardır:
  • Bilgisayarlara ve diğer ağ cihazlarına ping atarak hangisinin aktif olduğunu belirleyebilme
  • Ping atmaya cevap vermeyen firewall kullanan bilgisayarları tespit edebilme 
  • Belirleyeceğiniz aralıklarda kablosuz ağınızı tarama
  • Tanınmayan bir cihaz bulunduğunda sizi anında uyarma
  • Ücretsiz, reklam veya herhangi bir casus yazılım içermez.


SoftPerfect WiFi Guard Sistem Gereksinimleri
Lisans :Ücretsiz
Dil Desteği : İngilizce
İşletim Sistemi : Windows 7//8/XP/Vista
Sürüm : 1.0.5
Üretici : Softperfect
Kategori : İnternet,Ağ Araçları


Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif  Etmeyi Unutmayınız!

12 Temmuz 2015 Pazar

Music Maker Jam - Android Için Müzik Hazırlama Uygulaması


   Android için uygun olan yeni ve ücretsiz müzik uygulaması MUSIC MAKER JAM ile kolayca ve en kısa sürede kendi şarkılarını oluşturabilirsin. Şimdi başla: Uygulamayı başlat, ücretsiz olan üç müzik stilini seç ve seslerini birleştirmeye başla.

   Çok sayıda profesyonel döngüler arasından istediğini seç ve bunları sekize kadar kanal üzerinde istediğin gibi düzenle. 

   Şarkılarının temposunu ve ses yüksekliğini değiştir ve seslerin, şahane ve gerçek zamanlı efektlerle miksini yap. Tabletini veya akıllı telefonunu sallayarak müziğinin remiksini yap ve bir sonraki doğaçlama müzik yapımı için ilham al. 

   MUSIC MAKER JAM’in kolay kullanımı sayesinde müzik yapmak, eşsiz bir deneyime dönüşür. Müzik yaparken her zaman ritimde kalabilmen için, uygulamanın sunduğu tüm sesler mükemmel şekilde birbirleriyle uyumludur. 

   Uygulama ücretsiz olan dört stil ile geliyor. Bunlardan birisi Hip Hop, diğer üç stili kendin seçebilir ve her ay değiştirebilirsin. Böylece aydan aya yeni yeni döngüler ile saatlerce doğaçlama ve bunlarla deneme yapabilirsin. Bu da yetmezse, ses stüdyonu, Dubstep, Drum&Bass, Techno, Movie Score, House, Metal ve çok sayıda diğer Premium stiller ile genişletebilirsin. Farklı stilleri birbirleriyle birleştirerek ve müzik tarzlarını yeniden tanımlayarak, müzik yapımının sunduğu sınırsız imkânları keşfet.

   İster enstrümantal müzik, ister radyo için gitar ağırlıklı müzik ya da insanı yerinde durdurtmayan müzik olsun hiç fark etmez. Ücretsiz müzik uygulamasıyla her şey mümkün. Doğaçlama yaparak elde edilen müzik eserlerini kolayca kaydedip daha sonra istediğin zaman düzenlemeye devam edebilirsin. İstediğin kadar parça kaydet, ses dosyaları olarak arkadaşlarınla paylaş ve onları coştur. MUSIC MAKER JAM, ücretsiz yazılım olarak Google Play Store’da. Tüm tablet ve akıllı telefonlar sürüm 4.0 ve daha üstü için mevcuttur.

Özellikler:
- Ücretsiz dört müzik stili: Hip Hop artı istediğin diğer üç stil
- Sert rotasyon: Bu üç stili her ay değiştirebilirsin.
- Müzik kitaplığını örn. Dubstep, Drum&Bass, Techno, Movie Score, House, Metal gibi diğer stillerle genişlet
- Farklı müzik türlerine ait döngüleri aynı anda aynı projede kullan
- 8 kanal sunan ses mikserinde müziğinin miksini yap
- Tempo ve ezgileri ayarla
- Tilt It: Cihazını eğerek etkileyici ve gerçek zamanlı efektler oluştur
- Shake it: Cihazını sallayarak parçanın remiksini yap
- Şarkıyı kaydet ve arkadaşlarınla paylaş
- Parçaların için kendi arka plan resimlerini kullan

Sistem gereksinimleri:

Minimum:
- Android 4.0
- 1 GB RAM
- Tek çekirdekli CPU, en az 1 GHz
- x86 veya ARM
- Bellek: SSD’de 100 MB

Önerilen:
- Android 4.2
- 2 GB RAM
- 4 çekirdekli CPU, 1.5 GHz
- Bellek: 300 MB (tüm ücretsiz stiller için)


Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif Etmeyi Unutmayınız!