7 Temmuz 2015 Salı

PowerDirector 13 Ultra - Video Düzenleme Yazılımı

PowerDirector 13 Ultra yüksek kaliteli video yapımları için en kapsamlı ve kolay kullanımlı araçları sağlar. Yeni Tasarım Stüdyosu tasarımı ve geçiş efektleri, başlıklar, disk menü ve çok daha fazlası özelleştirmek toplam esneklik sağlar. Ayrıca multicam kolajlar oluşturmak için ses ile 100 zaman çizelgesi parçaları kadar senkronize edebilirsiniz. Koru ve CyberLink Bulut hizmeti ile yaratıcı projeleri paylaşmak ve PowerDirector Mobile ile gitmek on-videoları düzenlemek.

PowerDirector Her seviyeden video editörleri için en esnek bir çözümdür. Kolay Editör ve Slideshow Creator başlayanlar ilk denemede müthiş videolar oluşturmanızı sağlar. Basitçe sürükle-bırak yerleşik şablonları videolarınızı ve fotoğraflarınızı ve PowerDirector otomatik dakika yanlısı görünümlü videolar ve slayt gösterileri oluşturur.

Deneyimli editörler için, PowerDirector video düzenleme için gerekli tüm araçları sağlar, ve tamamen özelleştirilebilir efektleri ve araçları binlerce gerçeğe vizyon açmak için geliyor.

PowerDirector Tema Tasarımcısı HD animasyonlu slayt videolarınızı ve fotoğraflarınızı çevirmek için hızlı ve kolay bir yol sağlar. Seyahat, düğün, aksiyon sporları, tatil ve fotoğraf çerçeveleri olmak üzere 30'dan fazla şık temalar, birini seçin. Sürükle ve bırak senin DSLR veya kameradan fotoğraflarınızı ve videolarınızı ve saniyeler içinde şık animasyonlu videolar oluşturmak!

Web sitesine ulaşmak için tıklayınız.




Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif Etmeyi Unutmayınız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder