7 Temmuz 2015 Salı

Nero BackItUp - Veri Yedekleme Ve Yönetimi Programı


   Nero BackItUp, önemli dosyalarınızı yedeklemeye ve çevrenizle paylaşmaya yarayan bir servis olarak pek çok kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Sunduğu güzel hizmetlerin yanı sıra, SendIt adını verdiği servisi son zamanlarda oldukça popüler hale geldi. Web üzerinden ücretsiz olarak faydalanabildiğimiz SendIt, 5 GB'a kadar dosya paylaşımını mail yoluyla olanaklı kılıyor.

   Nero BackItUp'ı uzun zamandır kullanıyorum. Güvenli olması, ücretsiz üyelikte 5 GB depolama alanı vermesi ve kolay kullanımı sayesinde epey yararlı oluyor. SendIt'de son zamanlarda gördüğüm en iyi dosya paylaşımı servisini sunuyor. Basit bir arayüzde, büyük boyutlardaki dosyaları kolayca mail yoluyla atma imkanı veren bu hizmeti sizlerle paylaşmak istedim. Öncelikle aşağıdaki bağlantıdan web servisine giriyoruz.
Nero BackItUp
Nero BackItUpPopüler Dosya Yedekleme ve Paylaşma Servisi
Adrese girdikten sonra aşağıdaki görselde göreceğiniz ekran karşınıza geliyor. Açıklama kısmında yukarıda bahsettiğim SendIt servisinin özelliklerinden bahsediyor. Bu noktada tek yapmanız gereken Select Files üzerine tıklayıp göndermek istediğiniz dosyayı seçmek olacak.
Nero BackItUp
Nero BackItUpVeri Yedekleme ve Yönetimi Programı
Nero BackItUp Android
Nero BackItUp AndroidAndroid için Nero Yedekleme Uygulaması
Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin

Not: Gelen Maili Aktif Etmeyi Unutmayınız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder