19 Nisan 2015 Pazar

Blogger Açıklamalı Soru Cevap Menüsü


Blogger sitenizde yayınlar içerisinde veya çok amaçlı olarak da kullanılabilir.
<script type="text/javascript">
/* This script and many more are available free online at
The JavaScript Source!! http://javascript.internet.com
Created by: Ricom Productions | http://etralibela-61.blogspot.com */
function selectForm(frm){
// Select the div containing all the hidden forms
var hiddenForms = document.getElementById("allForms");

// Select every form within the above div and assign it to an array
theForm = hiddenForms.getElementsByTagName("form");

// Set the display for each of the above forms to NONE
for(x=0; x<theForm.length; x++){
theForm[x].style.display = "none";
}

// If the form selected from the list exists, set it's display to BLOCK
if (theForm[frm-1]){
theForm[frm-1].style.display = "block";
}
}
</script>

<style>
#form1 {
color: #000;
background:#EFE3C2;
width:200px;
padding: 10px;
display:none;
}

#form2 {
color: #000;
background:#D9EFC2;
width:200px;
padding: 10px;
display:none;
}

#form3 {
color: #000;
background:#C2E7EF;
width:200px;
padding: 10px;
display:none;
}
</style>


<form name="selector">
<select id="someID" name="someID" onChange="selectForm(this.options[this.selectedIndex].value)">
<option> Soru Seçin </option>
<option value="1"> Hakkımızda</option>
<option value="2"> Yasal Uyarı</option>
<option value="3"> Gizlilik Politikamız</option>
</select>
</form>

<div id="allForms">
<form id="form1">
Merhabalar...
Ben Bilgi Cafem 61 bu siteyi kurmamın amacı interneti sürekli kullandığımdan ve her gün kendimi geliştirdiğim konular hakkında bilgi paylaşımı yapmak amacı ile hazırladım.Daha önceleri aklımdan bir site kurmak vardı ama nasıl yapıldığı hakkından fazla bilgim olmadığından bende ücretli bir site yerine böyle bedava bir site olduğundan kendime bir site kurdum.Sitemde bir kaç konuyu değilde her konu hakkında bilgi paylaşımı yapmayı planladım ve öyle kategoriler halinde paylaşım yapmaktayım.
Kısa zaman önce programlama ve yazılım işi ile uğraştığımdan pek çok konu hakkında becerim ve bilgim vardır.Tabi bu site Html kodlama sistemi ile çalıştığından diğer konulara yer vermek oldukça zor oluyor,ilerleyen zamanlarda ücretli bir site açarak orada yazılım,programlama gibi konuları kısaca nasıl öğrenilir ve son zamanlarda millette hackerlik merakı olduğundan benim bildiğim konuları paylaşmayı planlıyorum.

Neyse kendi hakkımda kısaca bilgi vermem gerekirse; Üniversite hayatım olmadı lise mezunuyum.Trabzonluyum ve trabzon'lu olmaktan gurur duyuyorum.Okumak isterdim ama hayat şartları elvermedi genç yaşta çalışmaya başladım.Genç yaşta çalışmak ilk zamanlarda zor gelse de bir şeyler yapmak zorundaydım,herkes böyle zaten.Neyse ki kısa zamanda ikinci işim olan pazarlama şirketinde oldukça çok şey öğrendim.Hani bir sçz vardır! En çok gezen mi daha iyi bilir,yoksa çok okuyan mı diye? İşte benim bu soruya cevabım en çok gezen bilir diyorum.Çünkü okumak sadece var olan bilgileri size sunar ve öğrenirsiniz,ama gezerek öğrenmek çok farklıdır.Sebebi ise her gün bir şeyler değişiyor ve siz onu o anda o zamanda öğreniyorsunuz.
</form>
<form id="form2">
Sitemiz hukuka,yasalara,telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz,5651 sayılı yasaya göre "Yer Sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple sitemiz "Uyar ve Kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını düşünen hak sahipleri buradan bize ulaşabilirler. Bizimle iletişime geçilmesi halinde en geç 7 (Yedi) gün içerisinde gerekli işlemler yapılacaktır.Ayrıca sitemizde bulunan yazıları ve videoları izinsiz olarak değiştirerek veya kopyalayarak sitenizde yayınlamanız halinde gerekli işlemler yapılacaktır.

Emeğe saygı için lütfen izin alarak paylaşım yapın.
Destek olun ki,destek olalım...
</form>
<form id="form3">
Bilgi Cafem 61 (etralibela-61.blogspot.com) sitesi olarak kişisel gizlilik haklarınıza saygı duyuyor ve sitemizde süre zarfında bunu sağlamak için emek harcıyoruz.Kişisel bilgilerinizin ve güvenliğiniz ile ilgili hiç bir sorun olmayaçağı gibi tüm açıklamalr aşağıda belirtilmiş ve anlatılmıştır.
</form>
</div>


Örnek Demo:


Merhabalar... Ben Bilgi Cafem 61 bu siteyi kurmamın amacı interneti sürekli kullandığımdan ve her gün kendimi geliştirdiğim konular hakkında bilgi paylaşımı yapmak amacı ile hazırladım.Daha önceleri aklımdan bir site kurmak vardı ama nasıl yapıldığı hakkından fazla bilgim olmadığından bende ücretli bir site yerine böyle bedava bir site olduğundan kendime bir site kurdum.Sitemde bir kaç konuyu değilde her konu hakkında bilgi paylaşımı yapmayı planladım ve öyle kategoriler halinde paylaşım yapmaktayım. Kısa zaman önce programlama ve yazılım işi ile uğraştığımdan pek çok konu hakkında becerim ve bilgim vardır.Tabi bu site Html kodlama sistemi ile çalıştığından diğer konulara yer vermek oldukça zor oluyor,ilerleyen zamanlarda ücretli bir site açarak orada yazılım,programlama gibi konuları kısaca nasıl öğrenilir ve son zamanlarda millette hackerlik merakı olduğundan benim bildiğim konuları paylaşmayı planlıyorum. Neyse kendi hakkımda kısaca bilgi vermem gerekirse; Üniversite hayatım olmadı lise mezunuyum.Trabzonluyum ve trabzon'lu olmaktan gurur duyuyorum.Okumak isterdim ama hayat şartları elvermedi genç yaşta çalışmaya başladım.Genç yaşta çalışmak ilk zamanlarda zor gelse de bir şeyler yapmak zorundaydım,herkes böyle zaten.Neyse ki kısa zamanda ikinci işim olan pazarlama şirketinde oldukça çok şey öğrendim.Hani bir sçz vardır! En çok gezen mi daha iyi bilir,yoksa çok okuyan mı diye? İşte benim bu soruya cevabım en çok gezen bilir diyorum.Çünkü okumak sadece var olan bilgileri size sunar ve öğrenirsiniz,ama gezerek öğrenmek çok farklıdır.Sebebi ise her gün bir şeyler değişiyor ve siz onu o anda o zamanda öğreniyorsunuz.
Sitemiz hukuka,yasalara,telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz,5651 sayılı yasaya göre "Yer Sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple sitemiz "Uyar ve Kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını düşünen hak sahipleri buradan bize ulaşabilirler. Bizimle iletişime geçilmesi halinde en geç 7 (Yedi) gün içerisinde gerekli işlemler yapılacaktır.Ayrıca sitemizde bulunan yazıları ve videoları izinsiz olarak değiştirerek veya kopyalayarak sitenizde yayınlamanız halinde gerekli işlemler yapılacaktır. Emeğe saygı için lütfen izin alarak paylaşım yapın. Destek olun ki,destek olalım...
Bilgi Cafem 61 (etralibela-61.blogspot.com) sitesi olarak kişisel gizlilik haklarınıza saygı duyuyor ve sitemizde süre zarfında bunu sağlamak için emek harcıyoruz.Kişisel bilgilerinizin ve güvenliğiniz ile ilgili hiç bir sorun olmayaçağı gibi tüm açıklamalr aşağıda belirtilmiş ve anlatılmıştır.
Blogumuza Abone Olun Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif Etmeyi Unutmayınız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder