5 Nisan 2015 Pazar

Lumia Yazılım Kurtarma Aracı

   Windows Phone işletim sistemi kurulu olan Lumia cihazları kullanıyorsanız Lumia Yazılım Kurtarma Aracı en kritik zamanlarınızda size yardımcı olabilecek bir yazılım olarak öne çıkıyor. Telefonunuz onarılamayacak hatalar veriyorsa, cihazın performansında gözle görülür bir fark varsa veya açılış ekranından sonrasını göremiyorsanız Lumia Yazılım Kurtarma Aracı ile telefonunuzdaki tüm verileri sıfırlayıp satın aldığınız gündeki gibi tertemiz bir işletim sistemine sahip oluyorsunuz.

   Cihazınızda Lumia Yazılım Kurtarma Aracını kullanacaksanız size ait özel verilerin tamamen ortadan kaybolacağını belirtmemizde fayda var. Bu durumda elinizden geliyorsa yedekleme işlemini başlatmanız da fayda var.

   Lumia cihazları için özel olarak üretilmiş olan Lumia Yazılım Kurtarma Aracı, sahip olduğunuz telefonun işletim sisteminde hata oluşmasında kullanabileceğiniz bir yazılım. Deneysel bir ayarlama veya tavsiye edilmeyen bir güncelleme yaptıktan sonra cihazınızın işletim sistemi hata vermeye başladıysa veya hiçbir şekilde yanıt vermiyorsa, Lumia Yazılım Kurtarma Aracı ile formatlama gerçekleştirebilir ve cihazınızın satış öncesi kurulu olan sistemini oluşturabilir.

   Bu araçtan yararlanabilmeniz için Windows 7 ve üzeri bir işletim sistemi kullanmanız gerekiyor. Bilgisayarınıza kurmuş olduğunuz bu araç çalıştırılmadan önce cihazınızın USB kablosunun da yanınızda olmasına özen gösterin. Öte yandan internet bağlantısının olduğu bir noktada işlem yapmanız önemlidir.

   Lumia Yazılım Kurtarma Aracı kullandığınız takdirde cihazınızdaki tüm bilgilerin silineceğini unutmayın. Eğer imkanınız varsa işlem öncesinde telefon bilgilerinizi yedeklemenizi öneriyoruz.
Lumia Yazılım Kurtarma Aracı
Lumia Yazılım Kurtarma AracıLumia Cihazları İçin Resmi Yazılım Kurtarma Aracı

Yazılım Kurtarma işlemine başlamadan ihtiyacınız olanları maddeler halinde belirtelim:

  1. Windows 7 ve üzeri bir işletim sistemi kullanan bilgisayar
  2. USB aktarma kablosu
  3. İnternet bağlantısı

Lumia Yazılım Kurtarma Aracı Sistem Gereksinimleri
Lisans :Ücretsiz (Free)
Dil Desteği : İngilizce / Türkçe
İşletim Sistemi : Windows 7//Win8/Win8.1
Boyut : 18.01 MB
Sürüm : 5.0.0
Üretici : Google
Kategori : Mobil


Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif Etmeyi Unutmayınız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder