4 Eylül 2015 Cuma

Android için UC Web Tarayıcısı


   Android için UC Tarayıcı size hızlı bir hepsi-bir-arada web deneyimi sunar - maksimum hızda mükemmel bir Arama, Gezinti, İndirme, Video, Oyunü Alışveriş ve Sosyal Paylşım deneyimi!

★★★★★  Android'in varsayılan tarayıcısından kurtulmak istiyorsanız, bu uygulama masaüstü bilgisayarınızdaki favori tarayıcınızın neredeyse tüm özelliklerini sunuyor.

★★★★★  UC Tarayıcı eş zamanlı indirmeyi destekliyor ve çevrim dışı sayfa okuma dâhil olmak üzere, tüm dosyalarınız için geliştirilmiş, son derece temiz ve iyi düzenlenmiş bir indirme yöneticisi var.

   Her gün milyonlarca kullanıcı UC Web Tarayıcısı üzerinden Facebook'ta dolaşıyor ve ekibimiz Facebook deneyiminizi daha da geliştiricek yeni çalışmalara imza atıyor. Bu sebeple son güncellemeyle birlikte Facebook için Doodle Paylaşımı'nı kullanıcılarımıza sunmaktayız. Artık fotoğraflarınızı Facebook'ta paylaşmadan önce çeşitli çıkartmalarla süsleyebilirsiniz. UC Web Tarayıcısı sizlere geniş bir çıkartma ağı sunmaktadır, böylece hislerinizi arkadaşlarınızla eğlenceli ya da duygusal bir şekilde paylaşabilirsiniz. Ayrıca 10.4 güncellemesi ile Facebook'a fotoğraf yüklemek eskisinden çok daha kolay ve stabil hale getirildi. Devrim niteliğindeki gerçek zamanlı Facebook bildirimlerinden sonra gelen bu güncelleme, UC Web Tarayıcısı ile Facebook deneyiminizi bir adım daha ileriye taşıyacak.


Ana Özellikler

► Yepyeni Temiz bir Arayüz - Basitleştirilmiş ayarlar ile yeniden dizayn edilmiş gezinti sayfası
► Sezgisel Sekme Yönetimi - Sezgisel ve dinamik el hareketleri ile sekme yönetimi.
► Akıllı İndirme - Arkaplanda indirme, eş zamanlı indirme ve otomatik tekrar bağlanma ile bulut indirmeyi destekler.
► Gizli Gezinti - Gizli gezinti özelliği ile gizliliğinizi korur.
► Gece Modu - Geceleri daha rahat okuyabilmek için gece modunu kullanın.
► El Hareketleri ile Video Kontrolü - El hareketleri ile ses, parlaklık, ilerlemeyi kontrol edebilirsiniz.
► Özel Temalar - UC Tema Merkezi'ni ziyaret ederek veya kendi resimleriniz ile tarayıcınızı özelleştirin.



Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar E-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif   Etmeyi Unutmayınız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder