13 Eylül 2015 Pazar

Free Hide IP - IP Adresi Gizleme Programı

 
   Free Hide IP, internet üzerinde gezerken IP adresinizi gizleyebileceğiniz ve kimlik bilgilerinizin başkasının eline geçmesinden endişe etmeden özgürce internet'in tadını çıkarabileceğiniz bir internet gizliliği koruma programıdır.

   Günümüzde oldukça gündemde olan konular arasında yer alan kimlik hırsızlığı ve hack gibi eylemlerden kaçınmak için en büyük yardımcılarınızdan bir tanesi olacak olan Free Hide IP ile internet üzerinde kimliğinizi gizleyerek anonim olarak dolaşabileceksiniz.

   Çevrimiçi gizliliğinizi korumak ve başkaları tarafından izlenmediğinizden emin olmak için kullanabileceğiniz program yardımıyla, IP adresinizi istediğiniz şekilde gizleyebilirsiniz.

   Oldukça sade ve kolay kullanımlı bir arayüze sahip olan program yardımıyla tek bir tuşa basarak kimliğinizi gizlemek sizin elinizde. Hatta ülke sınırlaması nedeniyle giriş yapamadığınız web sitelerine erişim sağlamak için o ülkeye ait bir IP adresini bile kullanabilirsiniz.

   Ücretsiz versiyonu kısıtlamaları olması yanı sıra sizi sadece Amerika IP adreslerinden giriyormuşsunuz gibi gösterir bazen hata verebiliyor.




Free Hide IP Sistem Gereksinimleri
Lisans :Ücretsiz
Dil Desteği : İngilizce
İşletim Sistemi : Windows 7//8/XP/Vista/2000
Boyut : 2.24 MB
Sürüm : 4.0.7.6
Üretici : Free Hide IP
Kategori : İnternet Güvenliği




Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar E-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif Etmeyi Unutmayınız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder