19 Eylül 2015 Cumartesi

Fotoshop Yapmak İçin Online Uygulamalar


   Çoğu internet kullanıcıları veya resim çekmeyi seven resimleri farklılaştırmak ister,ama bunun hakkında bilgisi olmadığı için çektiği resimleri olduğu gibi bırakır.Fotoshop yazılımlarının kullanımı zor olduğundan bulaşmaz kimse.

   Açıkcası fotoshop yazılımlarında yapılan resim üzerinde ki oynamaları yabancı kullanıcılar gibi beceremediğin elini bile sürmezler veya kullanımı hakkında bilgisi yok yada program dili ingilizce olduğundan anlamazlar.

   Fotoshop programlarını kullanmak bir dert bir diğer sıkıntı ise bu programlar indirmek ve ücretsiz olanları araştırmak.Neyse şimdi bu yazımızda size her hangi bir program indirmeden kullanmadan internet tarayıcınız üzerinden online olarak resimlerinizi düzenleyebilir efektler verebilirsiniz.Üstelik uygulamaların Türkçe desteği de mevcut.

1. Pixlr Photo

En popüler olan Pixlr online olarak PS5 yazılımı özelliğine sahip olan resimleri düzenleme,efekt ekleme,filtrelemeler,tabakalar vs.

2. FotoFlexer

Yine Pixlr uygulamasında ki özellikler kadar fazla seçeneği olmasa da sizin fikir ve yeteneğinizi sergileyebilecek bir diğer uygulama.FotoFlexer resimlere efektler ekleyebilirsiniz.Fontlar(yazı) ekleyebilir,resim üzerinde oynama yapabilir,resim saydamlaştırma ve daha özelliği kullanmak için uygulama sitesine göz atın.

3. Lunapic








Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar E-posta Adresinize Gelsin
Not: Gelen Maili Aktif   Etmeyi Unutmayınız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder