22 Ocak 2015 Perşembe

Facebook Mesenger Bildirimleri Nasıl Kapatılır?


   Facebook kullanıcıları artık Messenger uygulamasına yavaş yavaş geçişlerini tamamlıyor. Geçiş süreci ister gönüllü olsun ister mecburi, Messenger artık Facebook kullanıcılarının mesajlaşmak için kullanmak zorunda olduğu bir uygulama.

   Uygulamaya geçiş yapanlar fark etmiştir, Messenger uygulaması Facebook’un kendi uygulamasından biraz daha farklı çalışma karakterine sahip. Messenger’ı kullanmaya başlayanları ortak sorunları arasında zaman zaman rahatsız edici seviyelere ulaşan bildirimler.

   Bu bildirimleri kapatmak birçok kullanıcı için problem niteliği taşımakta çünkü Messenger’ın ayarlarına girdiğinizde bu bildirimleri belirli bir süreliğine sessize alabiliyorsunuz. Size sunulan seçenekler arasında „1 saatliğine kapat“ ve „08.00’e kadar kapat“ seçenekleri yer alıyor. Bir başka deyişle uygulama içerisinden bildirimleri tamamen kapatamıyorsunuz.
   Messenger bildirimlerini kapatmak için şu işlemleri yapmanız gerekiyor;

Ayarlar > Bildirim Merkezi > Messenger

   Android cihazlarda da durum çok farklı değil. Yine cihazınızın ayarlarından bildirimleri yönetebilirsiniz. Cihazınızın ayar menüsüne girerek Messenger uygulamasının „bildirimleri göster“ seçeneğini pasife alın. Bu yöntem sadece bildirimleri engelliyor. Mesajlaşma esnasında beliren yuvarlak kafaları kapatmıyor. Bunları kapatmak için Messenger uygulamasından gerekli ayarları yapmalısınız.

Adımları doğru bir şekilde gerçekleştirirseniz Messenger uygulaması sizi bir daha bildirimlerle rahatsız edemeyecek. Eğer süreçte herhangi bir sorunla karşılaşırsanız sosyal medya kanallarımız üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz veya İletişim bölümünden bize e-posta göndererek yardım isteyebilirsiniz.
Facebook Messenger
Facebook MessengerAndroid İçin Facebook Mesajlaşma Uygulaması

Facebook Messenger
Facebook MessengeriPhone, iPad, iPod Touch İçin Facebook Mesajlaşma Uygulaması

Facebook Messenger
Facebook MessengerWindows Phone için Anlık Mesajlaşma Uygulaması


Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder