9 Ocak 2015 Cuma

Mobile Security & Antivirus

Cover art


Bitdefender Mobile Security ile Android tabanlı mobil cihazlarınıı virüslerden ve "davetsiz gelen misafirlerden" TOTAL koruma sağlayın. PC Security Labs BEŞ YILDIZ ÖDÜLÜ ile size cihazınızı gövende tutmak için güven biliyorum, sizin bilgi ve gizlilik güvenli!
YENİ! UYGULAMA KİLİDİ ÖZELLİĞİ! Kötücül kullanımlardan kaçmak için, Pin kodlu bir güvenlik katmanı ile en veri duyarlı uygulamalarınızı koruma sağlarsınız!
YENİ! Gizlilik Danışmanı Özelliği Eklendi. Artık uygulamaların kişisel verilerinizi nasıl kullandığını görebilirsiniz ve gizliliğinizi iyileştirin.
ÖNEMLİ NOT: Bu uygulama 14 günlük deneme sürümüdür. Ücretsiz indirilebilir. 14 gün sonra, yılda $9.95 dolara tekrar aktive edebilirsiniz.
Önemli Özellikler
Kötücül Yazılım Tarayıcısı - bağımsız olarak 100% test edildi.
Gizlilik Danışmanı- yüklü uygulamalarınızı nasıl kullanıldığını ve kişisel bilgierinizin muhtemel kötüye kullanımlarını size gösterir.
Web Güvenliği - Chrome ve Android'in temel tarayıcılarında web sitelerini açarken gerçek zamanlı koruma sağlar.
Anti-Theft özelliği herhangi bir internet ortamından Bitdefender Web Panosundan Android tabanlı cihazınızı SMS komutları gönderebilir, kilitleyebilir, takip edebilir ve silebilirsiniz.
Master Key Güvenlik Açığı Algılaması eklendi
Zararlı Yazılım Tarayıcısı
Bitdefender Malware Tarayıcısı istenmeyen durumlardan korumak için otomatik olarak yüklediğiniz uygulamaları tarar ve bağımsız olarak kötücül yazılımları 100% tespit eder. Bu Cloud çalışır, bu yüzden çok son virüs yeni malware tehditleri ve agresif adware Android korumak için imzalar-etkinleştirme ile güncel her zaman bulunuyor. Aklınızdan en ufak bir tereddüt kalmadan istediğiniz zaman manuel olarak Malware Tarayıcısını çalıştırabilirsiniz.
Gizlilik Danışmanı
Bazı uygulamaların arka planda neler yaptıklarını gördüğünüzde şaşıracaksınız Bazıları sizin kişisel verilerinize gizlice sızabilir ve Web de paylaşabilir. Android tabanlı cihazınızdan istenmeyen verilerinizi indirebilir ve bilgilerinizi Internet üzerinden sızdırabilir. Gizlilik Danışmanı yüklü uygulamalarınızı sürekli izlemenizi sağlar ve gizliliğiniz dışındaki kullanımları tespit eder.
YENİ! Uygulama Kilidi
Hiç sadece bir arkadaş aptalca bir statü ile Facebook hesabınızı kaçırıldı keşfetmek için, kilidi, etrafında döşeme telefonunuzu bırakın? Bir arkadaşınız tarafından yapılmadığını düşünün Sizin banka hesabı veya hisse senetleri uygulaması, kişisel resimler veya sizin haberiniz olmadan erişilen hassas / kişisel bilgi içeren başka bir uygulama olduğunu düşünün. App Lock telefonunuzda yüklü tüm uygulamaları listeler ve sizin için kurulum geçiş kodlarından hangilerini seçmenizi sağlar... böylece onları açan bir tek sensin!
Web Güvenliği
Chrome veya Android'in kendi tarayıcısını kullanıyor iseniz Bitdefender Web Güvenliği, gerçek zamanlı ziyaretler yaparken websitelerini tarar ve herhangi bir kötücül yazılımdan sizi uzak tutar.
GELİŞTİRİLDİ! Hırsızlığa Karşı Koruma
Kaybedilmiş telefon? Endişe etmeyin! Bitdefender Anti-Theft özelliği herhangi bir internet ortamından Bitdefender Web Panosundan Android tabanlı cihazınızı SMS komutları gönderebilir, kilitleyebilir, coğrafik konumlandırma yapabilir, bir alarm kurabilir ve silebilirsiniz. Hatta, SIM kart değiştirilirse telefonunuzda dinlemenizi sağlar, sizi uyarır ve şifre ile sizin ayarlarınızı koruma sağlar. Kolayca konumlandırma yapabilir, hassas verilerinizin farklı kişilerin eline geçmemesini sağlar.

Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder