20 Ocak 2015 Salı

Samsung Galaxy S5 İçin Android 5.0 Güncellemesi


Samsung'un geçtiğimiz Şubat ayında Mobil Dünya Kongresinde tanıttığı eski amiral gemisi Galaxy S5 için güzel haberler var. Samsung, zaten sürekli güncelleme gönderdiği bu telefonu için Avrupa'da Android işletim sisteminin son sürümü Android 5.0'ın dağıtımına başladı.

Samsung'un Galaxy S5 için yeni işletim sistemi güncelleme planı sorunsuz bir şekilde ilerliyor. Kullanıcıları için geçtiğimiz haftalarda ilk olarak Polonya'da başlayan Android 5.0 güncelleme macerası Avrupa'ya kadar uzandı. Türkiye’nin de içinde bulunduğu birçok ülkede kısa bir süre sonra Android 5.0 güncellemesi aktif olacak.

Android 5.0 ile Samsung Galaxy S5'te performans artışı ve tasarımsal değişiklikler gözlemlenecek. Daha önce sorun çıkartan optimizasyon ayarları bu güncelleme sürümü ile ortadan kaldırılmış olacak. Güncellemenin ne zaman geleceği kesin olarak bilinmiyor. Dilerseniz otomatik güncelleme paketini beklemeden internet üzerinden de Android 5.0'ı indirip kurabilirsiniz. Yalnız bu işlem biraz uzun ve bilgi gerektirdiğinden biz kısa bir süre sonra telefonunuza gelecek olan resmi paket ile Galaxy S5'inizi Android 5.0'a yükseltmenizi öneririz.


Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder