15 Ocak 2015 Perşembe

Google Dokümanlarına Canlılık Geldi


   Google Dokümanları standart ve alışılagelmiş düz görüntülerinden yavaş yavaş kurtuluyor. Google Spreadsheet (hesap çizelgesi) çevrimiçi hesap ve raporlama tablolarını daha da canlı kılabilmek için bir dizi yenilik getirdi.

   Bilindiği gibi nerede olursak olalım çevrimiçi ya da dışı olduğumuz çok önemli olmadan Google Dokümanlar sayesinde rahatça çalışabiliyoruz. Doküman yazabiliyor, hesap cetvelleri ve raporlar düzenleyebiliyor ve bunu başka kullanıcılarla eş zamanlı yapabiliyoruz.

   Google Dokümanlar’ın hesap cetveli kategorisine ufak bir yenilik getirdi. Artık standart ve düz bir görüntüye sahip olan hesap cetvelinin üzerinde yer alan başlık kısmına resim ve logo yerleştirilebiliyor.
Google Doküman
   Artık sıkıcı ve rutin hesap işlemlerinin ya da diğer düzenlemelerin daha renkli ve değişik görüntülenmesi bu sayede mümkün olabilecek.  Tek yapmanız gereken; resmi ekleyeceğiniz hücreyi seçip, 'ekle' menüsünü açarak 'resim' sekmesini tıklamanız ve buradan istediğiniz resmi hücreye aktarmanız.
   Resmi hücreye aktardıktan sonra büyüklüğünü de ayarlamanıza izin veren yeni eklenti artık daha renkli ve anlamlı hesap cetvelleri hazırlamanıza yardımcı olacak. 
Google Translate
Google TranslateChrome için Google Çeviri Eklentisi
Google Maps
Google MapsWindows Phone için Google Haritalar Uygulaması
Google Chrome
Google ChromeMac İçin Modern İnternet Tarayıcısı
Google Chrome
Google ChromeHızlı, Sade ve Güvenli İnternet Gezgini









Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder