27 Ocak 2015 Salı

Grand Theft Auto 5 İndir


   GTA sersinin yaratıcısı Rockstar 2013 yılının Eylül ayında GTA serisinin son oyunu olan Grand Theft Auto 5'i ya da kısaltılmış adıyla GTA 5'i PlayStation 3 ve Xbox 360 için yayınlamıştı.
   Rockstar, önceki GTA oyunlarında da olduğu gibi GTA 5'te de oyunun PC versiyonunu konsol versiyonlarından sonra çıkaracağını 2014 yılının Haziran ayında resmi olarak duyurdu ve GTA 5 PC versiyonunu 2014 sonbaharında yayınlayacağını ilan etti. Oyunseverler tarafından merakla beklenen GTA 5 PC versiyonu konsol oyuncularının oyunun çıkışından sonra indirdikleri GTA Online moduna ve oyun için yayınlanmış bütün güncellemelere sahip olarak çıkış yapacak.

   Rockstar'ın şu ana kadar geliştirmiş olduğu oyunlardaki en geniş açık dünyaya sahip olan Grand Theft Auto 5 serinin önceki oyunlarıyla karşılaştırıldığında oldukça radikal bir değişikliğe yer veriyor. Grand Theft Auto 5'te artık sadece tek bir kahramanı yönetmiyoruz. Bize 3 farklı kahramanı yönetebilme ve bu kahramanlar arasında dilediğimiz gibi geçiş yapabilme imkanı veriliyor. Her kahraman özel bir hayat hikayesine ve kendilerine has özel yeteneklere sahip. Kahramanların farklı yeteneklere sahip olması ise oyuna çeşitlilik ve heyecan katmakta.

   Los Santos ve Blaine Country bölgelerinde geçen GTA 5'te yer alan kahramanlarımızın arkaplanları şu şekilde:

Michael:

   Michael geçmişte banka soygunculuğu üzerine profesyonel kariyer yapmış bir eski suçludur. Çalkantılı bir aile hayatına sahip olan Michael GTA 5'te tekrar eski günlerine dönmekte.
Trevor:

   Oyunun en eğlenceli karakterlerinden olan Trevor pisliğin içinde yaşamaya bağışıklık kazanmış, kontrol edilemez bir öfkeye sahip olan bir piskopattır. Trevor'un Michael'ın eski bir dostu olması hikayede ona büyük bir parça veriyor.

Franklin:

   Arabalara duyduğu ilgisi ile öne çıkan Franklin daha önceden suçla çok bir ilişkisi olmayan genç bir kahramandır. Franklin'in hayatı Michael ile tanışmasıyla değişiyor ve suça adım atıyor.


Lisans : Ücretli
Dil : İngilizce
İşletim sistemi Windows tümü
Üretici : Rockstar Games



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder