17 Ekim 2014 Cuma

Site Hiti Artırtma Uygulamaları


     Sitenizin hittini artırtma denildiğin de ilk akla gelen bunun bize veya sitemize zararı var mı ne kadar güvenli diye sorular kafamız da oluşur.Zaman ayırıp büyük bir zahmetle uğraşıp kurduğunuz bir sitenizde site hittimi artırayım derken sitenizden de olma durumunu unutmamak gerekir.
Çoğu site kurucularının ilk yapmış olduğu yanlışlardan biri sitesinde yayınlayacak olduğu konuları tam ve özgün anlaşılır şekilde olmadığıdır,ayrıca çoğu kişi sitelerinin konularını belirtmeden yayınlar paylaşır,yani bir konu üzerinden paylaşımlar yapmak daha sağlıklıdır.Ve ilk başlayanlar hemen sitesinin Google'de ilk sıralarda olması için başkalarının zamanını ayırıp araştırarak paylaştığı yazıları çalarak kendi sitesinde yayınlar.

     Bunun gibi durumlarda sizin sitenizin hitini artırtmak yerine o yazıyı çaldığınız sitenin reklamını yapmış olursunuz,çünkü eğer o siteler Google'de Alexa gibi ilk sıralardaysa arama motorlarında onlar ilk sırada yer alır.

     Diğer bir yanlış ise fazla site hitini artırtmak size ve sitenize sağlıklı bir ileri seviye sağlamaz.Her şeyi az ve özgün şekilde yaptığınızda ve araştırma yaparak en çok tıklanan hangi konularsa o konular üzerine yazılar yayınlamak zaten site hitinizi otomatik şekilde artırtmış olursunuz.
1- Reklam gelirleriniz artar
2- Site popülaritesi artar
3- Siteniz Arama motorlarında üst sıralara tırmanır
4- Siteniz marka değeri kazanır
5- Site PR ve alexa değerleri artar
6- Satış ortaklığı geliriniz artar
7- Daha fazla üyeniz ve daha fazla takipçiniz olur.
8- Sosyal medyada en çok tıklananlar sırasında yer alırsınız

Site - Blogger Site Artırtma Uygulamaları;

1. Forever Auto Hits:
Bu sistemi kullanmak için önce kendinize bir hesap oluşturarak sitenizi eklemek olacaktır.İlk üyelikte size 50 dakika kredi verilir,siz diğer sitelere tıklayarak dakika kazanabilirsiniz.Havuz sistemi ile çalışmaktadır.Fazla kullanmanızı tavsiye etmem,çünkü bu tür uygulamalar sitenize zarar verebilir.

2. YouLikeHits
Siteye üye olduktan sonra kullanmak istediğiniz Facebook,Twitter,Youtube,Myspace,Web site,:Vk,Vine ve diğer sitelerinizi ekleyerek takipçi kasabilir,sitenizin hitini artırabilirsiniz.

3. Hitlen.net
Üye olduktan sonra size ilk üyeliğiniz de 500 kredi veriliyor.Ayrıca hesabınıza 30 gün içerisinde girmeyen kullanıcılara kredi vermiyor.

4. Hitsitesi.org
Site yeni olduğundan pek kullanıcısı yoktur.Kullanıp kullanmamak size kalmıştır.

5. hitsaati.com
Site ile ilgili genel açıklamalar ve çalışma şeklini görmek için hitsaati.com sitesine giriş yapın.Diğer siteler gibi üyelik gerektiren bir sisteme sahiptir.

6. Tekil Ziaretçi Bankası - Gopc@
Siteye ilk üyelikte size 10.000 kredi ücretsiz veriliyor.Oluşturduğunuz hesap 30 gün boyunca kullanılmadığı takdirde kapatılıyor.Kurallar ve diğer açıklamaları sitede görebilirsiniz.

7. HitCambazi.com
Üye ol ücretsiz 500  kredi.Ve kampanyalardan da yararlanabilirsiniz.Google Chrome tarayıcısında her hangi kullanımda hata vermez.Diğer bilgilere siteden bakabilirsiniz.

8. Hitüyekazan.net
Hiç kullanmadığım için bilgi veremiyeceğim.Alternatif olarak bu yazıya ekledim.

9. Hitkrali.com
Bir çok sitenizi üye olduktan sonra ekleyerek fenomen olabilirsiniz.

10. gorunum.org 
Havuz sistemi ile çalışır,üye olarak sitenizi ve sosyal medya hesaplarınızı ekledikten sonra sizin verdiğiniz krediye göre linklerinizi tıklanır ve böylece takipçi kazanabilirsiniz.


Bizi Takip Edin...
Pinterest>>Facebook>>Twitter
 © by bilgicafem61


Blogumuza Abone Olun
Yeni Yazılar e-posta Adresinize Gelsin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder