16 Ekim 2014 Perşembe

WordPress Güvenlik ve Koruma Eklentileri


   WordPress site kullanıcıları için en iyi güvenlik ve koruma eklentilerini aşağıda sizin için sıraladık.Eğer sizde WordPress kullanıcı iseniz ve siteniz varsa bu konuyu ciddiye alın,çünkü güvenlik en önemli konu olduğunu unutmayın...

1. Login Lockdown
Yönetici paneline giriş yapılmasını belirli süre aralıkları ile kilitleyen güvenlik önlemleri eklentisidir. WordPress güvenlik eklentileri arasında en çok kullanılanlardan biridir.
Eklenti panelinde belirlediğiniz sayıda (varsayılan 3) yanlış şifre denemesi yapan IP’yi, belirlediğiniz süre zarfında  (varsayılan 60 dakika) siteye girişini yasaklar.

2. Admin SSL Secure Plugin
Yönetici panelini güvenli tutmak için kullanılan en gerekli eklentilerden birisidir. SSL şifrelemesi üzerinden çalışan eklenti, hacker ya da yönetici paneline giriş yapmak isteyen yabancı kişilerin engellenmesi için kullanılmaktadır.

3. Limit Login Attempts
Limit Login Attempts web sitenize karşı gerçekleşen saldırı ve oturum açma girişimlerini ve giriş aralıklarını düzenler  ilgili internet adresini engelleyerek, login olmayı zor hale getirir.Bu eklentinin daha fazla özelliğinin olduğunu söyleyebilirim.

4. Login Encryption
Oturumda girişi şifreleyen bir güvenlik eklentisidir. Oturum açma işlemini şifreleme ve güvenliğini sağlama için DES ve RSA’nın komplex bir karışımını kullanır.

5. Antivirus
Antivirus web sitenizin botlara, virüslere ve diğer zararlılara karşı güvende olması için size yardımcı olan en popüler ve faydalı güvenlik eklentisidir.
500 bin’e yakın kullanıcı ile wp ANTİVİRUS eklentisi bu konuda size büyük bir kolaylık sağlayacaktır.  İstediğiniz zaman aralıklarında  yapacağınız, süreli bir virüs taraması ile sitenizi oluşabilecek bir çok zararlı unsurdan kolaylıkla korunmuş olursunuz.

6. Bad Behavior
İstenmeyen spam’lar ile mücadele etmenize yardımcı olan en iyi ve gerekli güvenlik eklentilerden biridir. Sadece web sitenize gelen spam mesajları değil; bunun yanın da blogunuza erişimi sınırlamak için de kullanılmaktadır. Böylece web sitenize tehdit oluşturan kişilerin web sitenize erişimini engelleyebilmektedir.

7. Block Bad Queries
Bu eklenti sunucu ve WordPress web sitesi arasındaki tüm zararlı sorguları engellemektedir. Eklenti, çok uzun istek dizeleri ya da diğer şüpheli sorgularda arka planda çalışır ve şüpheli saldırılara karşı sitenizi korumanıza yardımcı olur.


Bizi Takip Edin...
Pinterest>>Facebook>>Twitter
© by bilgicafem61
Aşağıdan Yorum ve Sorularınızı Bırakın...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder